Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei! Nu ma intereseaza scuzele

Playtech Playtech,
Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei! Nu ma intereseaza scuzele

Tensiunile dintre concurenti s-au dus, dar acum vin in prim-plan socotelile cu moderatorul emisiunii. Liderul baietilor din casa Puterea Dragostei a calcat-o pe coada pe Andreea Mantea. Ce i-a reprosat prezentatoarea si cum s-a jucat tanarul cu nervii ei? Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei Discutiile neincetate intre concurenti au parasit . continuă pe Playtech

Ramona, direct la atac in camera rosie! Noua concurenta din casa Puterea Dragostei face prima victima

Ramona nici nu a intrat bine in casa Puterea Dragostei ca face deja prima victima. Cum a decurs prima intalnire a ei cu un concurent in camera rosie? Ce si-au marturisit cei doi si cine e dispus sa faca primul pas pentru o relatie? Puterea Dragostei: Ramona face prima victima in camera rosie Ea .

Andreea Mantea, decizie fara precedent. Ce se intampla acum cu fiul ei, in Turcia

Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa ia o decizie drastica, in contextul crizei sanitare in care ne aflam. Ce se intampla acum cu fiul ei care s-a mutat in Turcia din cauza filmarilor mamei sale de la Puterea Dragostei? Andreea Mantea, decizie fara precedent in ceea ce-l priveste pe David Aflata in Turcia, Andreea Mantea .

Cum a iesit Dani Otil din casa. Abia il mai recunosti pe prezentatorul de la Antena 1

Colegul de platoul al lui Razvan Simion a fost nevoit sa dea fuga pana la un magazin. Cum a iesit Dani Otil din casa in aceasta perioada? Vedeta era acompaniata de viitoarea sa sotie. Cum a iesit Dani Otil din casa? Precautie si responsabilitate fata de el insusi, dar si fata de ceilalti asa .

Iordania impune interdictia de a iesi din casa

Iordania va impune, incepand de sambata dimineata, interdictia iesirii din casa la nivel national pe.

Cum platesti factura la Digi |RCS-RDS fara sa iesi din casa. O poti primi si pe WhatsApp

Digi |RCS-RDS recomanda plata facturilor online in perioada asta. Daca n-ai activat-o inca, e in regula, o poti face destul de usor. Din fericire, pentru perioada in care traim, sunt.

Digi24: Italia: Si-au vazut rudele iesind din casa in palton, cu cheile in buzunar, cu telefonul. Si apoi vor gasi un sicriu sigilat

Situatia e tot mai grea in spitalele din Italia. Sunt aproape 36. 000 de pacienti cu coronavirus, dintre care 2. 257 au nevoie de terapie intensiva, pentru ca sunt cazuri grave, critice. Un reporter a filmat intr-un spital italian si a aflat cat de dramatice si dureroase sunt clipele pe care le petrec aici nu numai pacientii, dar si personalul medical.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )