Libnet.ro
UNICEF

10:30

Andreea Mantea, decizie fara precedent. Ce se intampla acum cu fiul ei, in Turcia

Playtech Playtech,
Andreea Mantea, decizie fara precedent. Ce se intampla acum cu fiul ei, in Turcia

Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa ia o decizie drastica, in contextul crizei sanitare in care ne aflam. Ce se intampla acum cu fiul ei care s-a mutat in Turcia din cauza filmarilor mamei sale de la Puterea Dragostei? Andreea Mantea, decizie fara precedent in ceea ce-l priveste pe David Aflata in Turcia, Andreea Mantea . continuă pe Playtech

Decizie fara precedent! Marea Britanie inchide toate scolile si gradinitele incepand de vineri

Dupa o perioada plina de critici vizavi de Marea Britanie, care a refuzat sa ia masuri drastice impotriva raspandirii noului coronavirus, se pare ca lucrurile s-au schimbat, potrivit deciziei autoritatilor de miercuri seara in care s-a decis inchiderea tuturor gradinitelo, colegiilor si scolilor. Cand va intra in vigoare masura de urgenta Decizia drastica urmeaza sa .

Durere fara margini! Ce se intampla acum cu sotia lui Ramon de la Masterchef

Durere fara margini in familia lui Ramon Chicireanu, dupa ce o boala nemiloasa l-a invins. Ce se intampla acum cu sotia fostului concurent de la Masterchef si ce spune un prieten apropiat despre ce a lasat in urma tanarul de doar 37 de ani? Ce se intampla acum cu sotia lui Ramon de la Mastechef? .

Fenomenul fara precedent care se intampla in Capitala. Ce au observat specialistii

Suntem in plina Stare de Urgenta, decretata de Presedintele Iohannis si in plina criza epidemiologica, asta insemnand, cel putin in acest moment, mai putine masini in trafic, in Bucuresti si in celelalte orase mari din tara. Fenomenul fara precedent care se intampla in Capitala Poluarea in Capitala este o problema majora. Reamintim ca am avut, .

Andreea Balan, decizie socanta dupa divort. Din pacate, nu le va vedea niciodata pe fete

Apar detalii noi si momente extreme de tensionate dupa divortul dintre Andreea Balan si George Burcea. Potrivit ultimelor informatii, evenimentul care a produs extrem de multe intrigi in cuplu, tinde sa ia amploare implicand si ceilalti membri ai familiei. Cine va mai avea de suferit Se pare ca in urma evenimentelor tumultoase care au avut .

Gabriela Firea, anuntul care ii vizeaza pe toti bucurestenii. Ce se intampla acum cu apa de la robinet

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca bucurestenii pot consuma fara grija apa de la robinet deoarece este potabila si netransmisibila de virus. Edilul a asigurat ca toate arterele rutiere sunt spalate cu clor de operatorii de salubrizare, iar cei de la Apa Nova fac teste zilnice. Masuri speciale se iau si la .

Fenomen fara precedent, la nivel global. Cum ne salveaza, de fapt, coronavirusul de alte boli

Potrivit Ziarului Financiar, emisiile de carbon generate de sectorul electric au inregistrat cea mai mare scadere din ultimele trei decenii anul trecut, in conditiile in care au folosit tot mai putin carbune. Fenomen fara precedent, la nivel global Un studiu realizat de grupul de cercetare Ember, citat de publicatia The Independent, indica faptul ca electricitatea .

Cat a ajuns sa coste un litru de benzina sau de motorina, in plina criza. E fara precedent

Criza vine si cu o parte buna pentru romani, aceea ca s-a ieftinit pretul benzinei, ajungand sa coste 4,7 lei litru. Acest fenomen fara precedent se datoreaza scaderii cotatiilor petrolului, Romania aflandu-se printre tarile cu pretul cel mai mic la combustibili. Cat vor plati soferii pentru un plin Nici motorina nu face exceptie de la .

Victor Ponta, reactie fara precedent fata de Iohannis si Starea de Urgenta: ne pregatim pentru urmatoarea incercare

In mod absolut socant, Victor Ponta a postat un clip pe Facebook in urma cu cateva si a avut o cu totul alta atitudine despre Iohannis si starea de urgenta instaurata luni. Nu este foarte clar daca isi face campanie electorala sau cauta sa-si montizeze numarul mare de urmaritori de pe Facebook, dar Victor Ponta .

Vestea buna pe care toti pensionarii o asteptau! Masuri fara precedent in Romania

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul pe care toti pensionarii isi doreau sa-l auda! Aceasta a asigurat ca pensiile vor fi platite la zi, integral, iar cetatenii au niciun motiv de temere. Printre scenariile existente nu este exclusa chiar plata pensiilor in avans, sutine ea. Cum ar putea fi ajutati pensionarii in perioada decretata .

Oficial BNR pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla acum cu banii din bancomate

Apel la calm din partea Bancii Nationale a Romaniei. in contextul temerilor create de raspandirea COVID-19, reprezentantii BNR recomanda oamenilor sa nu isi paraseasca locuintele pentru a merge sa retraga bani de la bancomate. Este lichiditate suficienta pe piata in acest moment, dar nu recomandam nimanui sa se duca la ATM-uri sa scoata bani, a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )