Libnet.ro
UNICEF

16:00

ANM a emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea de pe 20 ianuarie, pana pe 3 februarie

Playtech Playtech,
ANM a emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea de pe 20 ianuarie, pana pe 3 februarie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru perioada cuprinsa intre 20 ianuarie si 3 februarie. Cum se anunta vremea de saptamana viitoare si care sunt maximele si minimele in Capitala? Prognoza ANM pentru 20 ianuarie 3 februarie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru perioada . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru perioada 20 ianuarie - 3 februarie

Meteorologii anunta temperaturi maxime in crestere, cuprinse in intervalul 6-11 grade in intreaga tara, pana pe 22 ianuarie, cand vremea va incepe sa se raceasca, temperaturile urmand sa ajunga la valorile normale ale acestei perioade: 2-4 grade, iar noaptea, de -9-0 grade. Precipitatiile vor fi slabe si temporare pe durata intregii luni.

ALERTA METEO: Ce se intampla cu VREMEA SAPTAMANA ACEASTA! Vezi judetele vizate!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat prognoza meteo valabila pana pe data de 26 ianuarie 2020.

Prognoza ANM pentru marti, 21 ianuarie. Vremea se incalzeste!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de marti, 21 ianuarie. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt conditiile meteo in Capitala? Prognoza ANM pentru marti, 21 ianuarie Vremea are parte de schimbari bruste in urmatoarele saptamani. Daca acum suntem surprinsi de temperaturi inca frumoase, .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vor fi conditii pentru depuneri de chiciura si polei

Vremea se va incalzi, indeosebi la valorile termice diurne, in zonele de munte, precum si in regiunile extracarpatice, unde cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar ceata se va semnala izolat in orele diminetilor.

Prognoza meteo: Se anunta vreme anormala. Unde cad ninsori si in ce zone vine primavara

Temperaturi peste limitele specifice perioadei, indeosebi in regiunile extrecarpatice, pana la mijlocul lunii februarie, dar si chiciura, fulguieli si polei anunta meteorologii. Conform prognozei, pana pe 17 februarie, vremea va fi neobisnuita in Romania.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 ianuarie. Temperaturi si de -12 grade

in zonele joase de relief din vest, nord-vest si centru, iar in prima parte a zilei si noaptea pe arii relativ extinse si in cele estice si sud-estice, vor fi nori josi, local ceata si izolat burnita sau fulguieli.

Prognoza meteo: Cat de frig se face. Unde se anunta ger

Burnita, fulguieli, polei si temperaturi scazute se anunta in urmatoarele zile. Vremea ramane inchisa, iar cuprinde toate regiunile, cele mai scazute valori inregistrandu-se in depresiunile intramontane, pana la minus 19 grade.

Prognoza meteo: Cand se intoarce iarna. Ce fenomene se anunta in weekend si in ce zone lovesc ninsori

Soarele nu se arata deloc in urmatoarele zile. Meteorologii anunta vreme inchisa, cu un grad accentuat de nebulozitate, dar si conditii de burnita si fulguiala, cu precadere in sudul si estul Romaniei. Vremea va fi geroasa dimineata si seara, iar de astazi vor aparea precipitatiile mixte. Ninsori sunt asteptate saptamana viitoare, incepand cu data de 23 ianuarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )