Libnet.ro
UNICEF

06:15

Prognoza meteo ingrijoratoare. Frig si ploi, in urmatoarele trei zile. Cand se va intoarce caldura

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ingrijoratoare. Frig si ploi, in urmatoarele trei zile. Cand se va intoarce caldura

Meteorologii au emis o prognoza cu adevarat ingrijoratoare. Se pare ca vom avea parte de temperaturi cu mult sub normalul perioadei in care ne aflam. Care sunt maximele si minimele din urmatoarele 3 zile si cand se va intoarce caldura? Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile Meteorologii au anuntat faptul ca vom avea parte de . continuă pe Playtech

Prognoza meteo: Val de frig si de ploi peste Romania. Unde se anunta lapovita si cand scapam de vremea rea

Ploile cuprind toata tara, iar temperaturile scad si cu 15 grade in weekend. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vineri vremea se va raci accentuat si in regiunile sudice, estice si centrale, astfel ca valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei.

Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Vremea o ia razna

Alerta meteo pentru Romania. Specialistii de la ANM au emis o avertizare meteo pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Se anunta tei zile de ploi, vant si frig. Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o avertizare meteo pentru perioada .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie. Ploi si ninsori! Vremea se raceste brusc

Vremea se va raci brusc, in toata tara. Specialistii in meteorologie au anuntat si ce regiuni sunt vizate pentru caderile de precipitatii. Iata cum arata prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 3 octombrie! Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie Temperaturile vor scadea simtitor incepand cu urmatoarea perioada. De joi sunt asteptate ploi pe .

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 5-6 octombrie. Vremea se schimba radical

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata schimbarile radicale prin care va trece vreme si care sunt maximele si minimele in toate regiunile tarii! Toamna isi intra serios in drepturi! Prognoza meteo ANM pentru weekend 5-6 octombrie Sambata va continua sa ploua aproape in toate regiunile din Romania. Maximele .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 octombrie. Vremea se raceste in toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza meteo. Iata care sunt maximele si minimele din ziua de vineri, 4 octombrie! Din pacate, specialistii au anuntat ca vremea se raceste, iar toamna incepe sa-si intre serios in drepturi. Prognnoza meeto ANM pentru vineri, 4 octombrie Temperaturile scad in toata tara in .

Vremea in weekend se raceste in toata tara. Prognoza meteo pentru 5, 6 si 7 octombrie

Prognoza meteo pentru sambata, 5 octombrie. Desi vor inregistra o usoara crestere in majoritatea zonelor, valorile termice diurne se vor situa in continuare sub cele normale in prima decada a lunii.

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui: Am convingerea ca nu am esuat in indeplinirea atributiilor conferite de lege. Cazul Caracal nu depaseste nivelul priceperii mele Cine va asigura interimatul

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis. El sustine ca si-ar fi facut datoria si si-ar fi pus toata priceperea, profesionalismul si buna-credinta in exercitarea functiei, dar demisia sa este absolut necesara pentru a oferi colegilor sai posibilitatea de a lucra intr-un climat lipsit de presiune. Banila mai spune ca nu poate accepta ca DIICOT sa reprezinte tinta predilecta si lipsita de aparare a celor care au obligatia de rezerva ori a unor persoane neavizate domeniului sau si lipsite de cultura juridica necesara. Prin demisia lui Felix Banila, DIICOT devine a treia institutie fundamentala din justitie, alaturi de DNA si Parchetul General, care va fi condusa de un interimar. Surpriza lui Felix Banila inainte de a demisiona: A cerut revocarea Oanei Haineala din functia de procuror-sef adjunct.

Prognoza meteo: Vin primele ninsori. Cat de rau se anunta pana pe 13 octombrie, unde ploua abundent si cand se incalzeste

Vremea calda, cu maxime care au depasit 30 de grade in unele regiuni, devine amintire. De joi se face tot mai frig, iar temperaturile vor scadea cu pana la 1-12 grade. La munte nu este exclus sa apara primele ninsori. Conform prognozei Administratiei Natiopnale de MeteorologieANM), pana pe 13 octombrie vom avea ploi in fiecare zi.

Prognoza meteo: Cand scapam de vremea rea. Unde fac ploile ravagii, cat tine frigul

Vremea continua sa se mentina in continuare rece, sub valorile datei din calendar. Va ploua in mare parte din teritoriu, dar mai ales in sud si est unde se asteapta pana la 40lmp. La munte vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Si in Capitala se anunta vreme rece cu o temperatura maxima de 14 grade si ploi.

Prognoza meteo: Vremea va incepe sa se incalzeasca de miercuri Luna aceasta vor fi multe zile cu soare si temperaturi ridicate

Temperaturile aerului vor creste incepand de miercuri urmand sa ajunga, in a doua parte a saptamanii viitoare, chiar si la 25 de grade in Lunca Dunarii, potrivit directorului general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, informeaza Agerpres. Aceasta a aratat, de asemenea, ca pe parcursul lunii octombrie vor fi multe zile cu soare si temperaturi ridicate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2011 seconds )