Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui: Am convingerea ca nu am esuat in indeplinirea atributiilor conferite de lege. Cazul Caracal nu depaseste nivelul priceperii mele Cine va asigura interimatul

Hotnews Hotnews,
 Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui: Am convingerea ca nu am esuat in indeplinirea atributiilor conferite de lege. Cazul Caracal nu depaseste nivelul priceperii mele Cine va asigura interimatul

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis. El sustine ca si-ar fi facut datoria si si-ar fi pus toata priceperea, profesionalismul si buna-credinta in exercitarea functiei, dar demisia sa este absolut necesara pentru a oferi colegilor sai posibilitatea de a lucra intr-un climat lipsit de presiune. Banila mai spune ca nu poate accepta ca DIICOT sa reprezinte tinta predilecta si lipsita de aparare a celor care au obligatia de rezerva ori a unor persoane neavizate domeniului sau si lipsite de cultura juridica necesara. Prin demisia lui Felix Banila, DIICOT devine a treia institutie fundamentala din justitie, alaturi de DNA si Parchetul General, care va fi condusa de un interimar. Surpriza lui Felix Banila inainte de a demisiona: A cerut revocarea Oanei Haineala din functia de procuror-sef adjunct. continuă pe Hotnews

Seful DIICOT, Felix Banila, miscare-soc inainte de demisie

Felix Banila a demisionat, miercuri, din functia de procuror-sef al DIICOT. Anuntul vine la doua zile dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia din functie, dar si la doar o zi dupa ce insusi.

Reactia sefului DIICOT Felix Banila dupa ce Iohannis i-a cerut demisia. Ar putea reprezenta expresia unui om las

Dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia pentru modul in care a gestionat situatia de la Caracal si crima recenta din Dambovita, seful DIICOT, Felix Banila, a anuntat ca va da curs cererii presedintelui doar dupa ce se va consulta cu seful ierarhic si cu toti cei implicati in procesul numirii sale.

Felix Banila, PRIMA REACTIE dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia: Voi trata cu maxima seriozitate solicitarea presedintelui. Voi culege opiniile colegilor mei, ale sefului ierarhic si voi comunica decizia (VIDEO)

Seful DIICOT, Felix Banila, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat demisia ca urmare a felului in care a fost gestionat pana acum cazul de la Caracal. intr-un comunicat de.

BREAKING NEWS Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat miercuri intr-un comunicat oficial ca si-a depus.

Ana Birchall, despre discutia cu Banila: Mi-am exprimat nemultumirea fata de ce s-a intamplat vineri. Trebuie sa avem respect si fata de tragedia acestor oameni. Ea evita sa spuna daca seful DIICOT demisioneaza

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca marti a avut o noua intalnire cu seful DIICOT, Felix Banila, caruia i-a cerut sa vina cu propuneri concrete privind traficul de persoane si i-a transmis din nou nemultumirea fata de ceea ce s-a intamplat vineri, cand a fost scandal la locuinta familiei Melencu, dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT. Ana Birchall a evitat sa raspunda daca Banila va demisiona, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis, sau daca il va revoca din functie.

Ana Birchall, despre discutia cu Banila: Mi-am exprimat nemultumirea fata de ce s-a intamplat vineri. Trebuie sa avem respect si fata de tragedia acestor oameni

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca marti a avut o intalnire cu seful DIICOT, Felix Banila, caruia i-a cerut sa vina cu propuneri concrete privind traficul de persoane. Birchall a precizat ca.

SEFUL DIICOT: Activitatea DIICOT nu se rezuma numai la cazul Caracal

Seful DIICOT, Felix Banila, transmite, dupa ce presdintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, ca va culege opiniile colegilor saii, ale sefului ierarhic si ale celor implicati in actul numirii procurorului sef al DIICOT, dupa care va aduce la cunostinta publica rezultatul deciziei luate, spunand ca demisia sefului DIICOT va fi rezultatul unui amplu proces cognitiv, nu doar expresia unei simple porniri instinctuale.

Seful DIICOT, intalnire tensionata cu Ana Birchall

Seful DIICOT Felix Banila a avut o intalnire cu ministrul Ana Bircahll. intalnirea a durat o ora si jumatate. Potrivit unor surse, discutia a fost una tensionata si asta pentru ca ministrul Justitiei.

Ana Birchall, discutii tensionate cu seful DIICOT, dupa ce Iohannis a cerut demisia acestuia - surse

Ana Birchall a avut, marti, o discutie cu seful DIICOT, Felix Banila, in care ministrul Justitiei si-ar fi manifestat din nou nemultumirea privind modul in care a fost derulata ancheta de la Caracal, au precizat, pentru Mediafax, surse din minister.

Seful DIICOT, despre cazul Caracal: E posibil ca in ancheta sa se fi facut greseli. Nu putem transforma cauzele in reality show

Seful DIICOT, Felix Banila, admite ca in ancheta Caracal s-au facut greseli de aceea au fost dispuse controale la parchetele din tara, subliniind ca nu poate oferi detalii cu privire la modul in care a fost instrumentat dosarul deoarece nu putem transforma cauzele penale in reality show-uri, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )