Libnet.ro
UNICEF

18:00

Prognoza meteo miercuri, 4 decembrie. ANM anunta vreme rece in toata tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo miercuri, 4 decembrie. ANM anunta vreme rece in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 4 decembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi in continuare rece in intreaga tara, iar temperaturile maxime nu vor depasi 6 grade Celsius. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, mai ales pe creste. Prognoza meteo ANM, miercuri, 4 . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, marti, 3 decembrie: ANM anunta vreme rece si cer noros

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 3 decembrie 2019. Se anunta o vreme rece, cu temperaturi cuprinse intre -1 si 7 grade Celsius si cer noros. in Capitala vor fi conditii de ploi slabe. Prognoza meteo, marti, 3 decembrie Meteorologii anunta ca in noaptea de luni spre marti, cerul va .

Prognoza meteo: Vine un nou val de frig patrunzator. in ce zone se asteapta inghet si ninsori, ce se anunta de Sf.Nicolae

Iarna se instaleaza in Romania si aduce un nou val de frig, ploi, lapovita si ninsori. Conform Adminstratiei Nationale de MeteorologieANM), care a publicat estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatilor pentru intervalul 2 - 15 decembrie, se anunta vreme rea in urmatoarea perioada.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea de Mos Nicolae si de cand incep sa creasca temperaturile

Primele zile din aceasta saptamana vor aduce, la nivel national, o vreme rece, mai ales in cursul noptilor cand valorile termice vor fi, in general, negative, insa dupa data de 7 decembrie regimul termic va trece printr-un proces de incalzire, iar precipitatiile isi fac aparitia incepand din 10 decembrie. Asa anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM), care a publicat prognoza valabila pentru perioada 2 - 15 decembrie.

VREMEA se mentine rece. ANM a actualizat prognoza meteo

Prognoza meteo pentru joi, 5 decembrie 2019. Vremea va fi rece dimineata si noaptea, insa la orele amiezii valorile termice se vor situa in jurul celor normale in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 5 decembrie. Vreme deosebit de rece dimineata si noaptea

Vremea va fi rece dimineata si noaptea, insa la orele amiezii valorile termice se vor situa in jurul celor normale in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, dar local in zonele joase de.

Prognoza meteo: Cand scapam de aerul polar. Ce ne asteapta in urmatoarele zile si cum va fi vremea de Craciun

Frig cumplit in Romania, in special dimineata si noaptea. Meteorologii anunta temperaturi de pana la minus 12 grade, aduse de unnou val de aer polar. Si in Bucuresti se anunta vreme deosebit de rece. Maximele vor fi de 4. 5 grade, iar minimele de -5. -3 grade. Pentru ultimele trei saptamani din decembrie, meterologii vin cu vesti bune: temperaturile vor fi peste normele climatologice specifice perioadei.

Vremea se mentine deosebit de rece. Prognoza meteo pana vineri

Prognoza meteo pentru miercuri, 4 decembrie 2019. Vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineata si mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, dar.

ANM anunta ninsori la munte, depuneri de polei, intensificari ale vantului si vreme rece

Meteorologii au emis, duminica, o informare de ninsori, vreme rece si intensificari ale vantului, valabila de luni dimineata, de la ora 7. 00, pana marti, la ora 10.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 decembrie. Vesti infioratoare de la meteorologi

Vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineata si mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, dar probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea si cu precadere in jumatatea de nord a tarii. Cerul va avea innorari temporare, in special ziua si pe arii restranse vor mai fi precipitatii slabe,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )