Libnet.ro
UNICEF

00:06

Vremea in iulie. Care este prognoza meteo pana la sfarsitul lunii

Playtech Playtech,
Vremea in iulie. Care este prognoza meteo pana la sfarsitul lunii

Meteorologii ANM estimeaza o vreme calda, in general, pentru urmatoarele doua saptamani. Variatiile termice, insa, nu vor lipsi si vor fi insotite de instabilitate atmosferica accentuata in majoritatea regiunilor, dupa data de 16 iulie 2020. Informatii ANM: prognoza meteo pana la sfarsitul lunii iulie A doua parte a lunii iulie va aduce o vreme frumoasa . continuă pe Playtech

METEO. Vremea se raceste in weekend. Prognoza meteo pana duminica

Vremea va fi in general instabila in zilele urmatoare. Valorile termice mai scazute decatcele normale pentru aceasta perioada si innoraritemporar accentuate, ploi si intensificari ale vantului.

Prognoza meteo, azi, 14 iulie 2020. Vreme frumoasa si calda, dar si sanse de ploaie

In general, vremea se va incalzi pana in data de 16 iulie, cand media maximelor termice se va situa in jurul a 30 de grade Celsius. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea.

Prognoza meteo, azi, 13 iulie 2020. Meteorologii anunta vreme rece in toata tara

Prognoza meteo pentru ziua de 13 iulie aduce scaderi semnificative de temperatura in toata tara. Vremea va fi mai rece fata de valorile normale ale acestei perioade a anului, mai ales in zona de nord a.

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai.

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Prognoza meteo, azi, 15 iulie 2020. Vreme calduroasa, de pana la 34 de grade Celsius

Vremea de miercuri, 15 iulie, va fi in general calduroasa in toata tara, cu temperaturi de pana la 34 de grade. De joi, temperaturile se vor raci, iar maximele nu vor mai trece de 27 de.

Vremea, de la o extrema la alta. Temperaturile cresc! Prognoza METEO 15 iulie 2020

Luna iulie a acestui an a fost una a extremelor meteorologice. Dupa mai multe zile caniculare, in care disconfortul termic a fost accentuat, temperaturile s-au racit extrem si s-au inregistrat numeroase recorduri termice. Temperaturile au fost mai mici si cu 10 grade fata de ceea ce ar fi fost normal la aceasta data. Astazi, meteorologii anunta ca temperaturile vor creste din nou.

Prognoza meteo. Cand scapam de vremea rea. Unde se anunta fenomene extreme, cat de mult scad temperaturile

Temperaturile vor ajunge la 30 de grade in urmatoarele doua saptamani, cu exceptia zilelor de 17 - 18 iulie, cand media minimelor termice va cobora si la 13 grade. Sunt asteptate ploi intre 16 si 20 iulie, conform prognozei publicate de meteorologi si valabila in perioada 13-26 iulie.

Prognoza meteo: Canicula se intoarce. Unde fac ravagii furtunile, cand se strica vremea din nou

Si marti, 14 iulie, vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii, desi valorile termice vor fi in crestere usoara fata de ziua precedenta. in sud-estul tarii, maximele ating 30 de grade Celsius.

Vreme rece in luna lui Cuptor! Prognoza METEO 14 iulie 2020

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi rece in zilele urmatoare, temperaturile fiind mai scazute fata de cele obisnuite pentru aceasta perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )