Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor. Ce se intampla acum cu jandarmerita

Playtech Playtech,
De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor. Ce se intampla acum cu jandarmerita

Jandarmerita Stefania Nistor, batuta la protestele din 10 august 2018, a ajuns din nou in instanta. Ce se intampla acum cu ea? De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor? Stefania Nistor facea parte din fortele de ordine ale Jandarmeriei si a fost lovita de mai multi protestatari in 10 august 2018. Femeia . continuă pe Playtech

Rovinieta si peajul pot fi platite din nou online ori prin SMS

Rovinieta si peajul pot fi platite din nou online sau prin SMS, de la ora 13:45, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Lider USR: Salariile de lux de la ANRE vor fi din nou majorate

Salariile de lux de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), majorate anul trecut cu 19%, vor creste din nou in 2020, sustine deputatul USR Cristina Pruna, afirmand ca acest lucru a trecut neobservat de catre guvernanti.

Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak. Donald Trump a facut acum anuntul

Iranul a atacat doua baze in Irak, care adapostesc trupe americane cu rachete miercuri dimineata, au informat presa oficiala iraniana si oficialii americani. Astfel s-a demarat ceea ce Teheranul promisese a fi represalii pentru uciderea unui comandant iranian de top. Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak Razbunarea Garzilor Revolutionare a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )