Libnet.ro
UNICEF

06:30

Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak. Donald Trump a facut acum anuntul

Playtech Playtech,
Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak. Donald Trump a facut acum anuntul

Iranul a atacat doua baze in Irak, care adapostesc trupe americane cu rachete miercuri dimineata, au informat presa oficiala iraniana si oficialii americani. Astfel s-a demarat ceea ce Teheranul promisese a fi represalii pentru uciderea unui comandant iranian de top. Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak Razbunarea Garzilor Revolutionare a . continuă pe Playtech

Iranul ameninta ca va bombarda orasele Dubai si Haifa, daca SUA vor riposta pentru atacul asupra bazelor militare americane din Irak

Iranul ameninta ca va bombarda orasele Dubai, Emiratele Arabe Unite, si Haifa, Israel, daca Statele Unite ale Americii vor riposta ca urmare a atacului cu rachete balistice asupra bazelor americane din Irak. Anuntul a fost facut de o televiziune a Gardienilor Revolutiei iraniene.

VIDEO Riposta Iranului: atac cu rachete balistice asupra unor baze militare utilizate de americani in Irak - UPDATE

Iranul a lansat, in cursul noptii de marti spre miercuri, un atac masiv cu rachete balistice asupra fortelor conduse de SUA in Irak, a anuntat Armata americana, ceea ce ar putea declansa o noua escaladare a situatiei in confruntarea dintre Statele Unite si Teheran. Atacurile cu racheta, revendicate de Teheran, intervin la cinci zile dupa asasinarea, la Bagdad, a puternicului general iranian Qassem Soleimani, din ordinul presedintelui american Donald Trump. Nicio informatie cu privire la natura pagubelor sau la eventuale victime nu a fost comunicata.

Momentul in care Iranul a lansat o ploaie de obuze catre bazele americane din Irak. Tirul, imprecis dar spectaculos (VIDEO)

In noaptea dintre marti spre miercuri, Iranul a efectuat un atac cu rachete asupra mai multor baze aeriene americane din Irak, in replica pentru uciderea generalului iranian Qasem Soleimani. Pagubele si victimele.

Reactia lui Trump la atacurile Iranului cu rachete: Pana acum, totul e bine!

Presedintele american Donald Trump a reactionat rapid dupa atacurile Iranului cu rachete balistice asupra bazelor americane din Irak.

Prima reactie a lui Donald Trup la atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak: Totul este bine! Avem cea mai puternica si cel mai bine echipata armata din lume, de departe!

Iranul a revendicat atacul care a vizat mai multe baze americane din Irak, anuntand ca este riposta pentru uciderea generalului Qasem Soleimani. O prima reactie a venitsi din partea presedintelui.

Donald Trump respinge ideea retragerii trupelor americane din Irak

Retragerea trupelor americane din Irak ar fi cel mai rau lucru pentru aceasta tara, deoarece inca nu este momentul potrivit, a declarat marti seara presedintele Statelor Unite, Donald Trump, citat de agentia de presa Bloomberg.

Iranul a atacat cu rachete doua baze americane, ca represalii pentru uciderea generalului Soleimani

Iranul a atacat cu rachete doua baze militare americane de pe teritoriul Irakului, drept represalii .

Criza din Orientul Mijlociu: Irakul a primit un avertisment verbal oficial din Iran inainte de atacul asupra bazelor militare

Irakul a fost anuntat in prealabil de Iran asupra atacului cu rachete balistice lansat marti noapte asupra mai multor baze americane din Irak ca razbunare pentru uciderea generalului Qasem.

Ministerul Afacerilor Externe condamna atacul cu rachete comis de Iran: Romania reitereaza apelul ferm pentru de-escaladare

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti a reactionat dupa atacul cu rachete balistice al Iranului asupra mai multe baze militare americane din Irak, intr-un act revendicat de regimul de la Teheran drept.

Iranul a lansat atacuri cu zeci de rachete asupra a doua baze americane din Irak si ameninta ca va lovi in SUA in cazul unei riposte

Garzile Revolutionare Islamice au lansat marti atacuri aeriene din Iran asupra a doua baze americane din Irak si au amenintat cu represalii in SUA daca va exista o riposta a fortelor americane. Din informatiile de pana acum nu sunt raniti in randurile fortelor americane si nici celor irakiene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )