Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul care a sustras pistolul jandarmeritei agresate a fost prins

Playtech Playtech,
Barbatul care a sustras pistolul jandarmeritei agresate a fost prins

Dupa protestele de vineri, a circulat pe internet o imagine cu persoana responsabila de agresarea jandarmeritei si furtul pistolului din dotare. Individul a fost prins. Printr-un comunicat al Politiei Capitalei, s-a anuntat identificarea persoanei responsabile de prinderea barbatului care a furat un pistol de la jandarmi, in timpul protestul de vineri seara. Sustragerea unui pistol []. continuă pe Playtech

Barbatul care ar fi furat pistolul jandarmeritei a fost retinut

Barbatul care este suspectat ca a furat arma de foc a femeii jandarm, in timpul evenimentelor violente de la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost prins, conform Digi24. Arma de foc inca nu a fost gasita.

VIDEO Barbatul care ar fi furat pistolul jandarmeritei a fost retinut. arma nu a fost deocamdata recuperata

Barbatul care este suspectat ca a furat arma de foc a femeii jandarm, in timpul evenimentelor violente de la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost prins. Arma de foc inca nu a fost gasita.

Barbatul care a furat o arma la protestul din 10 august a fost prins

Dupa protestele din 10 august a circulat pe internet o imagine cu persoana responsabila de agresarea jandarmeritei si furtul pistolului din dotare. Individul a fost prins. Printr-un comunicat al Politiei Capitalei, s-a anuntat identificarea persoanei responsabile de prinderea barbatului care a furat un pistol de la jandarmi, in timpul protestul de vineri seara. Sustragerea unui [].

Barbatul care a sustras arma femeii jandarm a fost retinut. Acesta recunoaste ca a lovit-o pe femeie

Barbatul suspectat ca a furat arma de la femeia jandarm in timpul protestului din 10 august a fost retinut. Protestatarul a fost prins in timpul noptii dupa mai bine de trei zile de cautari. Desi asemanarea cu.

Barbatul care ar fi furat arma jandarmeritei a fost retinut. Pistolul nu a fost gasit

Barbatul cautat sub acuzatia ca ar fi furat o arma in busculada de vineri seara a fost prins de politisti. Luni noaptea, a fost retinut pentru 24 de ore, insa pistolul e in continuare de.

Document exploziv! Cum arata fisa medicala a jandarmeritei agresate (FOTO)

Document exploziv in cazul jandarmeritei agresate in Piata Victoriei la mitingul diasporei. Antena 3 a obtinut fisa medicala a tinerei. Aceasta a ajuns constienta la spital, cu o durere la nivelul coloanei.

Interlopul Florin Ghinea, dat in urmarire dupa ce a disparut chiar inaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinta sa, a fost prins la Londra

Florin Nicoale Ghinea, cunoscut in lumea interlopa sub porecla Ghenosu, care a disparut in luna mai chiar inaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinta sa, fiind dar in urmarire, a fost prins si arestat la Londra, anunta Politia Romana.

Imagini noi: Momentul in care este furat pistolul jandarmeritei batute - VIDEO

Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne sunt in alerta si s-au mobilizat pentru gasirea unui pistol furat de indivizii care i-au batut pe cei doi jandarmi abandonati de colegi in mainile unei multimi.

Agresorii jandarmeritei au fost arestati preventiv pentru 30 de zile

Agresorii jandarmeritei au fost arestati. Judecatorii au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru cei doi suspecti care au pus viata tinerei in pericol. in fata magistratilor, cei doi suspecti.

Barbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost RETINUT

Politistii l-au identificat si retinut pentru 24 de ore pe autorul atacului cu cocktail Molotov la sediul PSD Vrancea. Cel care este banuit de savarsirea faptei e un barbat, de 45 de ani, care a fost condus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )