Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Playtech Playtech,
Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia . continuă pe Playtech

Digi24: Mesajul intern pe care Eugen Teodorovici l-a transmis social-democratilor in legatura cu Sorina Pintea

Scandal in PSD din cauza Sorinei Pintea. Eugen Teodorovici il critica pe Marcel Ciolacu pe un grup intern al social democratilor pentru modul in care liderul PSD a reactionat la problemele fostului ministru al Sanatatii.

GABRIEL ZETEA, DESPRE CAZUL PINTEA: Voi propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea

Presedintele CJ Maramures si liderul filialei PSD Gabriel Zetea se declara socat de acuzatiile impotriva Sorinei Pintea - arestata pentru luare de mita - si anunta ca va numi o conducere interimara, va dispune o ancheta privind achizitiile la Spitalul Judetean, unde aceasta era manager, si va propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz.

Ciolacu reactioneaza dur la situatia Sorinei Pintea: Tararea in catuse pe scarile spitalului a unui om aflat in suferinta nu are nimic de a face cu justitia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, reactioneaza dur la situatia Sorinei Pintea. Seful social-democratilor sustine ca ceea ce s-a intamplat in cazul fostului ministru al Sanatatii este.

Liviu Pop anunta ca il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea. Senatorul PSD: Am o imagine cat Casa Poporului

Liviu Pop il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Senatorul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului si nu-l lasa pe fiul Sorinei Pintea sa o pateze.

Liderul PSD Maramures, despre suspendarea Sorinei Pintea: Prezumtia de nevinovatie trebuie respectata de catre justitie, nu de partidele politice (VIDEO)

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, a facut precizari, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, cu privire la cazul Sorinei Pintea, ar.

Soarta Sorinei Pintea in PSD ar putea fi decisa marti. Marcel Ciolacu: Maine voi avea o sedinta informala cu toti presedintii de organizatii judetene

Marcel Ciolacu a precizat ca o decizie cu privire la soarta Sorinei Pintea in PSD va fi luata marti, cand presedintii filialelor judetene se reunesc intr-o sedinta informala. Am luat act de propunerea.

Trecutul rusinos al fiului Sorinei Pintea. De ce a fost arestat si condamnat la inchisoare

Sorina Pintea este fost ministru al Sanatatii si manager al Spitalului Judetean Baia Mare. Sorina Pintea si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare si a fost suspendata din PSD. Momentan, va fi numit un manager interimar si un colectiv de medici la conducerea unitatii, a declarat .

Liviu Pop anunta ca il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea: Am o imagine cat Casa Poporului

Liviu Pop il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Senatorul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului si nu-l lasa pe fiul Sorinei Pintea sa o pateze.

Liviu Pop anunta ca il va da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, dupa ce acesta a acuzat ca senatorul ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii

Senatorul Liviu Pop depune plangere penala pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Social-democratul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului, scrie Mediafax.

Gabriel Zetea cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a lui Liviu Pop

Presedintele CJ si lider PSD Maremures, Gabriel Zetea, cere suspdendarea din partid a fostului mini.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )