Libnet.ro
UNICEF

18:15

Internetul mobil a ajuns mai rapid decat Wi-Fi intr-un numar record de tari

Playtech Playtech,
Internetul mobil a ajuns mai rapid decat Wi-Fi intr-un numar record de tari

Daca vrei sa-ti mearga internetul mai repede cand te afli intr-un bar, renunti la Wi-Fi si treci pe 4G. Internetul mobil este atat de rapid in 2018, incat a depasit viteza medie a. continuă pe Playtech

Veaceslav Ionita: Cheltuielile pentru ocrotirea sanatatii in Moldova sunt mai mici decat media din UE

Cheltuielile pentru ocrotirea sanatatii in Republica Moldova, raportate la Produsul Intern Brut, sunt de 2,2 ori mai mici decat media din UE. in valori absolute, cheltuielile per/capita din Republica Moldova sunt de 9,5 ori mai mici decat media din UE. Despre aceasta scrie economistul IDIS Viitorul, Veaceslav Ionita, in publicatia Trend Hunter, citat de IPN.

Seful armatei britanice: Rusia este acum o amenintare mult mai mare decat Statul Islamic

Declaratii ingrijoratoare din partea generalul Mark Carleton-Smith, conducatorul armatei britanice! Acesta a aratat ca in prezent Rusia este pentru Marea Britanie o amenintare mult mai mare decat gruparea.

Iohannis, discurs mai bland fata de Guvern: Sunt realmente mai optimist decat acum cateva saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a avut duminica, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, un discurs mai bland la adresa Guvernului Romaniei, declarandu-se realmente mai optimist decat acum cateva saptamani pe subiectul preluarii presedintiei Consiliului UE. Seful statului a mai spus ca, desi exista divergente pe diverse teme, luptele interne nu intervin in afacerile europene.

Un milion de euro a dat TVR pentru concertele de la Cerbul de Aur. Cati bani au incasat artistii romani: Carlas Dreams, mai scump decat Lori si Delia

Televiziunea Romana a platit peste un milion de euro pentru recitalurile de la Festivalul Cerbul de Aur 2018, aproape jumatate din suma mergand catre cantareata americana Nicole Scherzinger. Si artistii romani au primit sume consistente, cel mai bine cotat fiind Carlas Dreams, urmat de Delia, Loredana si Horia Brenciu.

Secretele avionului care efectua curse intre Targu Jiu si Bucuresti in perioada interbelica. Calatoria costa mai putin decat cea cu trenul

In perioada interbelica, la Targu Jiu, un mic orasel de provincie, a existat un avion care efectua curse Targu Jiu Bucuresti, desi in localitate nu exista un aeroport. Calatoria cu avionul dura doar o ora si jumatate, fata de 12 ore cat era cu trenul, iar pretul calatoriei era mai mic fata de transportul feroviar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )