Libnet.ro
UNICEF

23:15

Iohannis, discurs mai bland fata de Guvern: Sunt realmente mai optimist decat acum cateva saptamani

Adevărul Adevărul,
Iohannis, discurs mai bland fata de Guvern: Sunt realmente mai optimist decat acum cateva saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a avut duminica, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, un discurs mai bland la adresa Guvernului Romaniei, declarandu-se realmente mai optimist decat acum cateva saptamani pe subiectul preluarii presedintiei Consiliului UE. Seful statului a mai spus ca, desi exista divergente pe diverse teme, luptele interne nu intervin in afacerile europene. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre exigentele pentru sefia DNA: Sunt foarte simple - procedura sa se desfasoare conform legii

Presedintele Klaus Iohannis, care a respins propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru sefia DNA, spune ca exigentele sale sunt foarte simple - procedura sa se desfasoare conform legii.

Iohannis nu mai schimba niciun ministru: Cu ce argumente a pus PSD-ul pe jar

Ai fost fi fost tentat sa crezi ca Iohannis nu mai are sange in instalatie sa se lupte de la egal cu egal cu Dragnea si ai lui. Refuzul de a schimb cativa ministri, ne arata insa exact contrariul. Exact ca un posibil angajator care promite ca te suna dupa un interviu nereusit, Iohannis a [] .

Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Trebuie sa recurg la o forma de protest - incendierea in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Asa am de gand sa fac, pentru ca Biserica Ortodoxa nu este deschisa la un dialog. Este abuziva! Sunt impotriva.

Klaus Iohannis pleaca mai devreme in Franta.Motivul pentru care si-a devansatvizita oficiala

Presedintele Klaus Iohannis si-a devansat vizita oficiala in Franta pentru luni si marti pentru a putea participa miercuri, pe 28 noiembrie, la sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii.

Ce se intampla in SUA e FARA PRECEDENT! Preotii nu mai fac fata numarului urias de cereri de... EXORCIZARE

Cererea de. exorcizari a explodat in SUA! Preotii catolici se plang ca nu mai pot face fata numarului ridicat de astfel cereri Parintele Vincent Lampert, exorcistul oficial al Arhidiecezei din Indianapolis,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )