Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vesti proaste despre Bogdan Stanoevici. Rudele au facut anuntul trist chiar azi

Playtech Playtech,
Vesti proaste despre Bogdan Stanoevici. Rudele au facut anuntul trist chiar azi

In ultima vreme informatiile legate de starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici sunt dramatice. Actorul, in varsta de 62 de ani, a fost internat de urgenta, in stare grava. Dupa ce a fost depistat pozitiv pentru covid-19, starea sa de sanatate s-a deteriorat rapid, fiind necesara internarea de urgenta. Medicii anuntau pe 28 decembrie . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1. Pe ce vor da mai multi bani, Clotilde Armand a semnat deja

Cetatenii Sectorului 1 din Capitala i-au informat pe jurnalistii de la Bugetul. ro despre o situatie inedita. Mai exact, este vorba de o marire a taxelor si impozitelor pe cladiri. Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1 Astfel, locuitorii din Sectorul 1, sector in care primar este Clotilde Armand, s-au plans ca incepand de la 1 .

Cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul chiar azi

Dupa luni intregi in care au invatat online, elevii din Romania se intreaba cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul mult asteptat de parinti chiar azi. Cand se redeschid scolile Daca initial se vorbea despre intoarcerea elevilor in salile de clasa pe 11 ianuarie, in urma unei analize epidemiologice, autoritatile .

George Simion a facut anuntul de care se temeau toti romanii: Traim intr-o dictatura militara!

George Simion vine cu un anunt care ii ingrijoreaza si mai mult pe unii dintre romani. Ce declaratii socante face acesta? Am inceput sa traim intr-o dictatura militara! Ce se intampla in cazul redeschiderii scolilor din Romania? George Simion, declaratii surprinzatoare despre vremurile pe care le tram Liderul formatiunii AUR acuza militarizarea procesului de decizie .

Ce se intampla de Boboteaza in Romania. Patriarhia Romana a facut anuntul surpriza

Evenimentele liturgice de la Catedrala Patriarhala, prilejuite de sarbatoarea Bobotezei Domnului din acest an, se vor desfasura in contextul restrictiilor impuse de respectarea regulilor sanitare, a anuntat Patriarhia Romana. Boboteaza in Romania, altfel decat o stim. Anuntul facut de Patriarhia Romana Boboteaza incheie ciclul celor 12 zile ale sarbatorilor de iarna, care se celebreaza pe .

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

ANAF a facut anuntul pentru milioane de romani. Ce modificari sunt in 2021

Modelul declaratiei unice pentru persoanele fizice autorizate si alti profesionisti urmeaza sa se modifice, conform unui proiect de ordin pus in dezbatere de ANAF in ultima zi din 2020. Acesta nu se aplica acum, ci intai trebuie sa primeasca semnatura presedintelui ANAF si sa fie publicat in Monitorul Oficial pentru a intra in vigoare. Declaratie .

Cati romani au facut economii in timpul pandemiei. Specialistii au facut anuntul neasteptat

In perioada crizei generate de pandemie, doar patru din zece romani reusesc sa faca economii, spre deosebire de doua treimi inainte de pandemie. Cati romani au facut economii in timpul pandemiei Potrivit unui studiu realizat in luna decembrie 2020 de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) si comandat de Asociatia Romana a Bancilor, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )