Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce se intampla de Boboteaza in Romania. Patriarhia Romana a facut anuntul surpriza

Playtech Playtech,
Ce se intampla de Boboteaza in Romania. Patriarhia Romana a facut anuntul surpriza

Evenimentele liturgice de la Catedrala Patriarhala, prilejuite de sarbatoarea Bobotezei Domnului din acest an, se vor desfasura in contextul restrictiilor impuse de respectarea regulilor sanitare, a anuntat Patriarhia Romana. Boboteaza in Romania, altfel decat o stim. Anuntul facut de Patriarhia Romana Boboteaza incheie ciclul celor 12 zile ale sarbatorilor de iarna, care se celebreaza pe . continuă pe Playtech

Patriarhia Romana, despre Boboteaza: Pentru a se evita aglomerarea,nu vor mai exista vase mari cu apa ca in anii precedenti, ci credinciosii vor primi Aghiasma Mare deja imbuteliata

Patriarhia Romana anunta, luni, ca in acest an, ceremoniile religioase prilejuite de sarbatoarea Botezului Domnului, se vor desfasura tinand cont de regulile sanitare care au fost impuse pentru limitarea.

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

Ce se intampla cu deschiderea scolilor in ianuarie. Ministrul Educatiei a facut anuntul zilei

Dupa luni intregi in care au facut cursurile in sistem online, toti elevii si parintii asteapta sa afle ce se intampla cu deschiderea scolilor in ianuarie. Ministrul Educatiei a facut anuntul zilei. Cand se redeschid scolile in Romania Milioane de elevi asteapta cu mare nerabdare sa afle ce se intampla cu deschiderea scolilor in ianuarie.

Pensii 2021. Ce se intampla cu plata pensiilor in ianuarie. Ministrul Muncii a facut anuntul azi

Anunt pentru pensionari. Ce se intampla cu plata pensiilor pentru prima luna din Noul An? Ministrul Muncii vine cu noi detalii pentru varstinici. Pensii 2021. Anunt pentru beneficiari pentru luna ianuarie Ministrul Muncii a stabilit alaturi de reprezentanti institutiilor implicate in plata la domiciliu a pensiilor ca procedurile pentru platile pensiilor sa fie facute mai .

Cati romani au facut economii in timpul pandemiei. Specialistii au facut anuntul neasteptat

In perioada crizei generate de pandemie, doar patru din zece romani reusesc sa faca economii, spre deosebire de doua treimi inainte de pandemie. Cati romani au facut economii in timpul pandemiei Potrivit unui studiu realizat in luna decembrie 2020 de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) si comandat de Asociatia Romana a Bancilor, in .

Ce super BMW a primit Politia Romana in 2021. Surpriza colosala e sub capota, de fapt

S-a aflat ce super BMW a primit Politia Romana in 2021. Surpriza colosala este sub capota, de fapt. Despre ce este vorba, ce dotari are super-masina, cititi in articolul de mai jos. Politia Romana a primit o super-masina. Ce dotari are noul BMW cu care politistii vor patrula pe strazi Politia Romana se poate lauda .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )