Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce se intampla acum la INML. Prima reactie a familiei lui Costin Marculescu

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum la INML. Prima reactie a familiei lui Costin Marculescu

Familia regretatului actor este in soc din cauza vestii care a cazut ca un fulger asupra lor, dar si asupra fanilor vedetei. Ce ipoteze aduc rudele barbatului si ce se intampla acum la INML? Reactia familiei lui Costin Marculescu dupa decesul acestuia Cumnatul lui Costin Marculescu a ajuns in urma cu cateva momente la Istitutul . continuă pe Playtech

Dinu Maxer, ingenunchiat de durere dupa moartea lui Costin Marculescu. Prima reactie

Dinu Maxer si Costin Marculescu au petrecut mult impreuna. Cei doi erau sufletul petrecerii atunci cand se intalneau la evenimentele mai intime oferite de obicei de familia Maxer. Cum a reactionat solistul atunci cand a auzit de decesul amicului sau? Dinu Maxer, ingenunchiat de durere. Prima reactie dupa anuntul decesului lui Marculescu Costin Marculescu trebuia .

Dorian Popa, in culmea fericirii! Prima reactie dupa ce a aflat de bebelus

Dupa ce a fost implicat in scandalul Plush Bio. , se pare ca vedeta si-a revenit si este cat se poate de bine, ba mai mult de-atat este foarte fericit dupa ce a primit un anunt din partea familiei. Dorian Popa, in culmea fericirii la aflarea marii vesti De curand vedeta a fost implicata intr-un adevareat .

Prima reactie a lui Whats Up, dupa ce a fost implicat intr-un nou scandal

Luni seara, un vecin i-a batut in usa lui What`s Up, in Pantelimon, deoarece aristul asculta muzica la volum foarte mare si se pare ca de cateva zile avea petrecere in propria locuinta. What`s Up, implicat intr-un nou scandal La acel moment a inceput o adevarata batalie in aer liber, iaar politistii au ajuns la .

Ce se intampla acum cu Michael Schumacher. Medicul lui a facut anuntul asteptat de toata lumea

Renumitul pilot de Formula 1 Michael Schumacher nu si-a revenit nici acum dupa accidentul teribil suferit la schi, in anul 2013. Familia sa cauta inca solutii la cei mai experimentati medici de pe mapamond. Care este starea lui Michael Schumacher. Doctorul lui a facut anuntul asteptat de toti fanii Familia si apropiatii pilotului de Formula .

PSD, lovitura de gratie pentru Guvernul Orban! Ce se intampla acum cu starea de alerta

Liderii PSD au decis astazi sa nu voteze prelungirea starii de alerta in forma propusa de Guvernul Orban. Mai mult, social-democratii intentioneaza sa modifice documentul in Parlament. Mai multe detalii despre ultima lovitura a Opozitiei, in continuare. PSD, lovitura de gratie pentru Guvern Nici apelul sefului statului, nici insistentele premierului, nu ii indupleca pe parlamentari .

Panica totala la Dinamo! Primul caz de COVID-19 din Liga 1. Ce se intampla acum

Panica in randul dinamovistilor: a aparut primul caz de COVID-19 in Liga intai! Testul a iesit pozitiv, iar informatia a fost transmisa in aceasta dimineata. Ce masuri s-au luat la Dinamo si cine este cel infectat cu noul coronavirus, in continuare. Primul caz de COVID-19 la Dinamo Una dintre primele masuri ce s-au luat dupa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )