Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc, un nou mesaj oficial. Reactia bizara pe care a avut-o Suveranul Pontif

Playtech Playtech,
Papa Francisc, un nou mesaj oficial. Reactia bizara pe care a avut-o Suveranul Pontif

Papa Francisc, la recenta sa aparitie, ii indeamna pe credinciosi sa evite barfele. Acesta a considerat ca sunt o ciuma mai cumplita decat COVID-19. Suveranul Pontif indeamna ca defectele sau faptele rele ale celor din jur sa fie corectate intr-un mod discret. Papa Francisc, un nou mesaj oficial Papa Francisc considera ca barfa afecteaza comunitatea . continuă pe Playtech

Papa Francisc pune punctul pe i: stirile false, mai periculoase decat pandemia de Covid-19

Intr-o perioada foarte tensionata pentru umanitate, in care suntem mai divizati ca niciodata, Papa Francisc a pus punctul pe i in cadrul rugaciunii sale de duminica. in ultimii ani, Papa.

VIDEO Papa Francisc: Barfele sunt o ciuma mai ingrozitoare decat Covid-19

Barfele sunt o ciuma mai ingrozitoare decat Covid-19, a declarat papa Francisc duminica in timpul rugaciunii sale saptamanale Angelus, pe care a rostit-o de la o fereastra a Palatului Apostolic aflat in Piata Sfantul Petru din Vatican, relateaza Agerpres citand DPA.

PAPA FRANCISC: Barfa este o ciuma mai rea decat COVID-19

Papa Francisc a afirmat, duminica, la Vatican unde a condus rugaciunea Angelus de la fereastra apartamentului pontifical din Palatul Apostolic, ca barfa este o ciuma mai rea decat Covid.

Papa Francisc: Barfa e o ciuma mai ingrozitoare decat coronavirusul (VIDEO)

Papa Francisc a sustinut duminica, in timpul rugaciunii saptamanale Angelus, ca barfele sunt o ciuma mai ingrozitoare decat coronavirusul si a comparat acest obicei cu diavolul, mincinosul.

Papa Francisc: Barfa este mai rea decat COVID

Papa Francisc a spus, duminica, la Vatican, ca barfa este o ciuma mai rea decat Covid.

Papa Francisc: Barfa este o ciuma mai rea decat Covid

Papa Francisc a afirmat, duminica, la Vatican unde a condus rugaciunea Angelus de la fereastra apartamentului pontifical din Palatul Apostolic, ca barfa este o ciuma mai rea decat Covid.

Papa Francisc pregateste prima vizita de la izbucnirea pandemiei cu COVID-19

Papa Francisc urmeaza pe 3 octombrie sa faca prima sa calatorie in afara Romei de la izbucnirea pandemiei de COVID-19. Sfantul Parinte va vizita orasul italian Assisi, unde va semna o noua enciclica, potrivit unui comunicat de presa al Vaticanului, citat de Reuters.

Ianis Hagi, reactia prin care a lasat pe toata lumea fara replica! Ce a spus despre echipa nationala

Ianis Hagi a avut o afirmatie total neasteptata inaintea partidei cu Austria, din etapa a doua a Ligii Natiunilor. Fotbalistul lui Glasgow Rangers a declarat ca partida din aceasta seara, de la Klagenfurt, este una mai usoara decat cea contra Irlandei de Nord. Vineri, tricolorii au dominat categoric partida, chiar si cu evolutia modesta a .

Un nou accident de masina in care a fost implicat un politician. in ce stare se afla

Un deputat PMP a fost implicat intr-un accident rutier, in dimineata zilei de vineri, la Focsani. Politicianul a fost transportat la o unitate medicala. Un politician PMP, ranit intr-un accident de masina Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost ranit intr-un accident rutier, in Focsani. Incidentul a avut loc in timp ce masina se afla la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )