Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Papa Francisc: Barfele sunt o ciuma mai ingrozitoare decat Covid-19

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Papa Francisc: Barfele sunt o ciuma mai ingrozitoare decat Covid-19

Barfele sunt o ciuma mai ingrozitoare decat Covid-19, a declarat papa Francisc duminica in timpul rugaciunii sale saptamanale Angelus, pe care a rostit-o de la o fereastra a Palatului Apostolic aflat in Piata Sfantul Petru din Vatican, relateaza Agerpres citand DPA. continuă pe Hotnews

Papa Francisc: Barfa e o ciuma mai ingrozitoare decat coronavirusul (VIDEO)

Papa Francisc a sustinut duminica, in timpul rugaciunii saptamanale Angelus, ca barfele sunt o ciuma mai ingrozitoare decat coronavirusul si a comparat acest obicei cu diavolul, mincinosul.

PAPA FRANCISC: Barfa este o ciuma mai rea decat COVID-19

Papa Francisc a afirmat, duminica, la Vatican unde a condus rugaciunea Angelus de la fereastra apartamentului pontifical din Palatul Apostolic, ca barfa este o ciuma mai rea decat Covid.

Papa Francisc: Barfa este o ciuma mai rea decat Covid

Papa Francisc a afirmat, duminica, la Vatican unde a condus rugaciunea Angelus de la fereastra apartamentului pontifical din Palatul Apostolic, ca barfa este o ciuma mai rea decat Covid.

Papa Francisc: Barfa este mai rea decat COVID

Papa Francisc a spus, duminica, la Vatican, ca barfa este o ciuma mai rea decat Covid.

Papa Francisc pregateste prima vizita de la izbucnirea pandemiei cu COVID-19

Papa Francisc urmeaza pe 3 octombrie sa faca prima sa calatorie in afara Romei de la izbucnirea pandemiei de COVID-19. Sfantul Parinte va vizita orasul italian Assisi, unde va semna o noua enciclica, potrivit unui comunicat de presa al Vaticanului, citat de Reuters.

Care sunt cele mai sigure coduri PIN la carduri. Sigur nu stiai care sunt combinatiile nefolosite de romani

Nu stii ce PIN sa-ti pui la card? Iata cateva din optiunile cele mai sigure pe care le-ai putea avea. Care sunt combinatiile cel mai putin folosite de catre romani? Cele mai nefolosite PIN-uri la carduri Sunt cateva intrebari pe care unii oameni poate nu si le-au pus, in timp ce altii nu au gasit .

Cum trebuie sa dormim pentru a ne odihni cat mai bine. Care sunt cele mai bune pozitii

Hai sa recunoastem. Somnul este o mare parte din viata noastra, chiar daca nu dormim tot timpul opt ore, dar exista mai multe lucruri decat ai putea crede. Pozitia dvs. de somn joaca un rol important in calitatea somnului, ceea ce inseamna ca ar putea fi timpul sa faceti niste schimbari. Cum trebuie sa dormim .

RAPORT OECD IN CONTEXTUL PANDEMIEI: Migrantii si minoritatile etnice sunt cei mai afectati de pe piata muncii

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a elaborat un raport despre diversitatea populatiei angrenate pe piata muncii. Pandemia a dezvaluit multe probleme la nivelul societatii, iar dovezile preliminare ar arata ca unele grupuri au avut mai mult de suferit, printre care migrantii si minoritatile etnice, scrie g4media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )