Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Playtech Playtech,
Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, . continuă pe Playtech

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda. Fumatul in spatiile inchise de la locul de munca e interzis din martie 2016, iar amenda pentru persoanele fizice ajunge la 500 de lei. Sunt fumator. Mi se intampla sa fumez. Era o ocazie de ziua mea. Daca e nevoie platesc amenda, nu ma dau in laturi, a spus premierul. Orban dupa fotografia virala pe Facebook: Este o poza de ziua mea, i-am servit pe colegi cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau: Greseala e umana

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda.

Reactia lui Orban dupa fotografia in care apare sarbatorind in birou: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Ludovic Orban reactioneaza dupa aparitia fotografiei in care apare fumand in birou si care s-a viralizat pe Facebook. Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook.

Ludovic Orban, amendat dupa fotografia anului. Suma platita, cat salariul de dinainte de a ajunge prim-ministru. Turcan, urmatoarea pe lista

Premierul Ludovic Orban a fost amendat pentru fumat in spatiu inchis si pentru nepurtarea mastii, in urma publicarii fotografiei din 25 mai, de la intalnirea informala de la Guvern, in care apare fumand in biroul din Palatul Victoria.

Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook

O fotografie in care apar premierul Ludovic Orban, fumand, alaturi de mai multi membri ai Guvernului, era distribuita vineri seara pe Facebook.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, in sedinta de Guvern: Discutam adoptarea proiectului de OUG prin care sa stabilim masurile active de sprijin pentru angajatori si angajati dupa 1 iunie (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in sedinta de Guvern se va discuta despre adoptarea proiectului de OUG prin care sa stabileasca masurile active de sprijin pentru angajatori si angajati du.

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

Premierul Orban: Dupa discutia dintre ministrul Aurescu si omologul Szijjarto, Ungaria a decis sa permita tranzitarea tarii pe toata perioada de 24 de ore a unei zile

Ungaria va permite tranzitarea tarii prin transport rutier, pe toata perioada de 24 de ore a unei zile, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca intalnirea ce a avut loc la Bucuresti intre Bogdan Au.

LUDOVIC ORBAN: Dovada cea mai mare de respect fata de eroi este sa-i atragem pe tineri sa cunoasca istoria

Premierul Ludovic Orban afirma ca dovada cea mai mare de respect fata de eroii neamului este atragerea tinerilor spre cunoasterea istoriei si aprecierea exemplului de daruire si curaj al celor care s-au jertfit pentru idealurile romanilor.

LUDOVIC ORBAN: Pana pe 1 iunie, mastile de protectie sanitara trebuie sa ajunga in scoli

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut miercuri, in sedinta de Guvern, ca, pana pe 1 iunie, mastile de protectie sanitara sa ajunga in scoli, in conditiile in care cursurile de pregatire pentru examenele nationale incep pe 2 iunie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )