Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce masina conducea Victor Slav, in momentul in care a fost prins drogat la volan. Ce s-a intamplat cu ea

Playtech Playtech,
Ce masina conducea Victor Slav, in momentul in care a fost prins drogat la volan. Ce s-a intamplat cu ea

Aventura lui Victor Slav nu se termina aici! Prezentatorul de la imi place dansul mai are un hop de trecut, dupa ce a fost prins drogat la volan. Ce autovehicul conducea fostul sot al Biancai Dragutanu in momentul cu pricina si ce s-a intamplat cu aceasta? Cum a reactionat Slav in momentul in care a . continuă pe Playtech

NUCLEARA din showbiz A EXPLODAT! Victor Slav, prins DROGAT la VOLAN! Vedeta a ars-o bine de tot pe MARIJUANA si acum risca PUSCARIA!

Bomba in showbizul autohton! Unul din cei mai cunoscuti prezentatori de televiziune a fost prins drogat in timp ce conducea.

Victor Slav, drogat la volan. Fostul sot al Biancai Dragusanu s-a ales cu dosar penal

Victor Slav, celebrul prezentator de la Meteo, a fost prins drogat la volan. Fostul sot al Biancai Dragusanu s-a ales cu dosar penal si risca pedeapsa cu inchisoarea. Victor Slav, drogat la volan Legea ii da de furca din nou lui Victor Slav. Prezentatorul de la Kanal D a fost oprit pe A3 de un .

I-A DAT FATALA! Prima reactie a Biancai Dragusanu dupa ce Victor Slav a fost prins DROGAT la volan: Blondina a facut TOTUL public (FOTO)

Victor Slav a fost depistat pozitiv, pe A3, la intrarea in Bucuresti, cu marijuana, dupa un control de rutina al politistilor, potrivit unor surse citate de mediasud. ro.

Reactia unui sofer din Galati care a fost prins beat la volan. S-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga la inchisoare

Tanarul de 27 de ani avea o alcoolemie foarte mare si mergea haotic cu masina. Oprit in trafic si invitat la spital pentru probe de sange, el a refuzat vehement, existand suspiciunea ca a mai consumat si alte substante psihotrope in afara de alcool.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )