Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie! Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea Romaniei. Cine a urcat pe scena si cum a reactionat juriul

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie! Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea Romaniei. Cine a urcat pe scena si cum a reactionat juriul

Rasturnare de situatie. Zilele precedente se afla un secret din culisele show-ului Vocea Romaniei. S-a aflatnimic. Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea Romaniei, dupa cum se stia. Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea Romaniei Zilele precedente se zvonea ca la Vocea Romaniei va veni un invitat special, pe nume Carmen Simionescu. Mai mult, . continuă pe Playtech

Cum a reactionat Tudor Chirila cand a vazut ca fiica lui Adrian Minune a venit la Vocea Romaniei

La Vocea Romaniei si-a facut aparitia Adriana, fiica cea mica a lui Adrian Minune. Cum a reactionat Tudor Chirila? Reactia lui Tudor Chirila cand a vazut ca fiica lui Adrian Minune a venit la Vocea Romaniei Adriana, fiica cea mica a lui Adrian Minune, a venit la concursul Vocea Romaniei. Pasionata de muzica, precum sora .

Karmen Simionescu, aparitie inedita la Vocea Romaniei. Ce antrenor si-a ales

Karmen Simionescu va fi una dintre aparitiile inedite care vor pasi pe scena show-ului Vocea Romaniei. Ce antrenor si-a ales artista? Karmen Simionescu, aparitie inedita la Vocea Romaniei Sezonul 9 al concursului Vocea Romania de pe PRO TV a venit cu surprize de proportii. Pana acum, am avut parte de doua editii de auditii pe .

Surpriza de PROPORTII la Vocea Romaniei: Nimeni nu se astepta la asta! Juratii au iNCREMENIT... (VIDEO)

Surpriza de surpriza vineri seara la Vocea Romaniei! Cei patru antrenori au incremenit cand pe scena a urcat chiat fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu.

Vocea Romaniei, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV. Smiley, vrajit de duetul acestor surori

LIVE TEXT, Vocea Romaniei, vineri, 20 septembrie 2019, de la ora 20:30. in cea de-a treia editie de auditii pe nevazute, se anunta o surpriza de proportii. Juratii vor avea parte de o premiera. UPDATE: Maria Craciun, scufita rosie a show-ului, a convins-o pe Irina ca merita un loc in echipa ei. UPDATE: Maria Farcas .

Cea mai mare drama a lui Tudor Chirila. Juratul de la Vocea Romaniei sufera si acum: Nu am apucat sa ne luam ramas bun!

Tudor Chirila si-a pierdut tatal in anul 1999 si nu a trecut inca peste aceasta drama. Juratul de la Vocea Romanei a rememorat momentele petrecute alaturi de parintele sau, de la care nu a apucat sa isi ia ramas bun inainte sa moara. Cea mai mare drama a lui Tudor Chirila Ioan Chirila s-a stins .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )