Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vocea Romaniei, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV. Smiley, vrajit de duetul acestor surori

Playtech Playtech,
Vocea Romaniei, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV. Smiley, vrajit de duetul acestor surori

LIVE TEXT, Vocea Romaniei, vineri, 20 septembrie 2019, de la ora 20:30. in cea de-a treia editie de auditii pe nevazute, se anunta o surpriza de proportii. Juratii vor avea parte de o premiera. UPDATE: Maria Craciun, scufita rosie a show-ului, a convins-o pe Irina ca merita un loc in echipa ei. UPDATE: Maria Farcas . continuă pe Playtech

LIVE TEXT iUmor, 20 septembrie, la Antena 1. Delia, Cheloo si Bendeac, uluiti de un mongol. Ce le-a facut

LIVE TEXT iUmor, vineri, 20 septembrie, la Antena 1, de la 20:00. Cei trei jurati: Delia, Chello si Mihai Bendeac vor fi uluiti in aceasta seara de un mongol. Ce le-a facut strainul? LIVE TEXT iUmor, 20 septembrie, la Antena 1 iUmor va avea parte in aceasta seara de o premiera. Cei trei jurati ai .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimba vremea! Anuntul Accuweather

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi racoroasa in toata tara si va ploua slab in nord, nord-est, sud-est si centru. Temperaturile maxime nu vor depasi 23 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie in noaptea de joi spre .

Episodul 15 din Lacrimi la Marea Neagra, de pe Kanal D. Ce se intampla vineri, 20 septembrie, cu Nefes si Tahir

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra de pe Kanal D a ajuns la episodul 15, ce va fi difuzat vineri, in data de 20 septembrie. Ce se intampla cu Vedat si Nefes, punctele centrale ale povestii filmate in Trabzon? Telenovela captivanta cu intriga neprevazuta continua. Episodul 15 din Lacrimi la Marea Neagra, de pe Kanal .

Vineri, 20 septembrie, se sarbatoreste Ziua Cooperarii Europene la Zrenjanin

In luna septembrie, in mod traditional, se sarbatoreste Ziua Cooperarii Europene. in fiecare an, programele Interreg din toata Europa organizeaza evenimente pentru a celebra cooperarea la frontierele interne si externe ale Uniunii Europene.

MACRO NEWSLETTER-20 Septembrie 2019

Productia industriala din Polonia a scazut neasteptat in august 2019, cu o rata anuala de 1,3%, dupa o crestere de 5,8% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 6%, dupa un avans de 2,8% in luna anterioara. Productia din industria prelucratoare a scazut cu o rata anuala de 1,3%, dupa o crestere de 6,6% in luna precedenta, in conditiile unei scaderi lunare de 6,9%, iar productia de energie a scazut cu o rata anuala de 0,3%, dupa o scadere de 1,2% in luna anterioara, pe fondul unei cresteri lunare de 3,2%. Sursa: GUS) .

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara - Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii pasi aduc deja si primele piedici. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu Prezenta ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Leu .

HOROSCOP DRAGOSTE 20 SEPTEMBRIE. Berbecii trec prin momente dificile, Balantele au probleme in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019. Astazi, Luna in Gemeni ne ofera o zi tocmai buna pentru calatorie, comunicare si vesti interesante, asa cum ne.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 20 septembrie. Gemenii sunt pregatiti pentru noi orizonturi, Fecioarele trec prin transformari

Iata pentru VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator - Nu-ti convin conditiile in care lucrezi astazi, dar nu ai incotro: trebuie sa le accepti ca atare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )