Libnet.ro
UNICEF

00:06

Premiera in Olanda: vor printa 3D un pod din metal [VIDEO]

Playtech Playtech,
Premiera in Olanda: vor printa 3D un pod din metal [VIDEO]

Olanda a recuperat teren necesar dezvoltarii sale de sub ape si dispune de peste 1. 280 de poduri, vechi de cateva secole. Acum, vrea sa construiasca unul din metal, dar pe care sa-l printeze 3D peste apa. Olanda, sau Tarile de jos, dupa cum mai este cunoscuta tara, a reusit sa controleze apele care acopereau pamantul [] Premiera in Olanda: vor printa 3D un pod din metal [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile speciale: N-as avea un argument cu care sa pot iesi in spatiul public, dar exista ideea de a avea in vedere o pensie care sa tina cont de constrangerile din mandat (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre numele sau care apare in interceptarile din dosarul lui Mihail Vlasov, alaturi de cel a copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a fost chemata la audieri in calitate de.

Un copil in varsta de trei ani a murit in urma incendiului de la Cavnic: Fratele sau de un an se afla sub supravegherea medicilor de la Spitalul de Arsi din Capitala (VIDEO)

Nepasarea unei mame face din nou victime. La doar cateva zile dupa ce micutii unei femei din Uricani au ars de vii pentru ca mama bause si i-a incuiat in casa, scenariul se repeta in Cavnic, judetul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )