Libnet.ro
UNICEF

07:01

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa. continuă pe România Liberă

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1. org .

Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Bancile grecesti sunt in pragul colapsului, fara un acord de finantare in urmatoarele saptamani cu autoritatile europene acestea urmand sa intre cel mai probabil in faliment. Care sunt in prezent cele mai probabile trei scenarii pentru Grecia si.

Jurassic World, al DOILEA CEL MAI BUN debut din istoria box office-ului american

Lungmetrajul Jurassic World a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 204,6 milioane de dolari, si ocupa locul al doilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in cinematografe din.

Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10.000 de dolari e distrus cu magneti [VIDEO]

Daca asteptati de mult timp ca cineva sa distruga un Apple Watch Edition doar de dragul vizionarilor pe YouTube, s-a gasit cineva sa va satisfaca curiozitatea. Gadgeturile sunt foarte populare pe YouTube. Foarte multi dintre voi folosesc serviciul de streaming pentru a afla detalii despre dispozitive pe care planuiesc sa le cumpere sau gadgeturi pe [] Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10. 000 de dolari e distrus cu magneti [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine este cel mai bine platit antrenor roman

Cosmin Olaroiu si-a prelungit contractul cu Al Ahli si a devenit cel mai bine platit antrenor roman. El incasa 16 milioane de euro in urmatorii trei ani.

Apple nu duce lipsa de simt al umorului: cel mai amuzant videoclip de la WWDC [VIDEO]

Cei de la Apple au incarcatpe YouTube unul dintre videoclipurile amuzante difuzate in cadrul evenimentului WWDC. in cazul in care ati ratat WWDC, trebuie sa stiti ca Apple nu a facut un numar mare de anunturi importante. Printre altele, compania din Cupertino a anuntat serviciul Apple Music, care va fi disponibil pentru 10 dolari pe [] Apple nu duce lipsa de simt al umorului: cel mai amuzant videoclip de la WWDC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc in perioada 9-12 iulie 2015

Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc in perioada 9-12 iulie 2015 si este organizat, ca in fiecare an, de Fundatia Culturala Jazz Banat din Timisoara. Festivalul are loc in Poiana Lupului, in localitatea Garana din Muntii Semenic, Caras-Severin.

Bucharest Open 2015: Au fost puse in vanzare biletele. Cat costa cel mai ieftin tichet

Biletele pentru turneul de tenis BRD Bucharest Open, ajuns la a doua editie in 2015, au fost puse in vanzare, vineri, cel mai ieftin tichet, pentru o zi, costand 15 lei.

Trei ingineri silvici au luat 3,5 mil. euro de la UE ca sa deschida un cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei

Sarkany Arpad 55 ani), Adrian Apostu 41 ani) si Gabriel Rozorea 42 ani), ingineri silvici de profesie, deschid, astazi, Dino Parc Rasnov , cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Antreprenorii au investit in total 5 milioane de euro,.

Cel mai varstnic miliardar din lume implineste astazi 100 de ani

Fostul bancher David Rockefeller, cel mai varstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, si nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller 1839 - 1937), implineste vineri 100 de ani, informeaza agentia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )