Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iohannis, reactie dupa alegeri: Am vazut cu totii cozile interminabile. Rusine, PSD!

Playtech Playtech,
Iohannis, reactie dupa alegeri: Am vazut cu totii cozile interminabile. Rusine, PSD!

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a venit cu prima declaratie dupa alegerile europarlamentare. Totodata, el a convocat si referendumul pentru justitie, care a avut prag de 30%. L-a trecut. Referendumul a trecut cu brio. Dragi romani, ati votat clar si ferm pentru o politica corecta, pentru o justitie dreapta, pentru o buna guvernare, pentru romani si [] . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, reactie dupa ce mai multi romani au fost raniti intr-un atac in Afganistan: Le datoram intreaga noastra recunostinta

Klaus Iohannis, a avut o prima reactie in urma atacului care a avut loc in Afganistan, soldat cu ranirea a cinci militari romani. Sunt alaturi de militarii nostri raniti astazi, in Afganistan, in timp.

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

Carmen Avram, prima reactie dupa rezultatele exit-poll: Am vazut ca se cere caderea Guvernului. Ar fi pacat, e un Guvern bun

Carmen Avram, aflata pe lista pentru europarlamentare din partea PSD, a facut primele declaratii dupa rezultatele exit-poll. PSD a obtinut scorul de25. 8%, acelasi scor pe care l-a obtinut si PNL. Cele.

PMP, prima reactie dupa inchiderea urnelor

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat duminica dupa dupa anuntarea rezultatelor exit-poll la alegerile europarlamentare ca pentru formatiunea sa reprezinta un succes mare si a sustinut totodata ca PSD.

Mihai Tudose, prima reactie dupa inchiderea urnelor: in aceasta seara a castigat Romania

Fostul premier Mihai Tudose, candidat la europarlamentare din partea ProRomania, a transmis un mesaj dupa inchiderea urnelor. Cea mai uzitata intrebare acum e: cine a castigat alegerile. Raspunsul.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Am avut dreptate. Voi lupta in continuare pentru toate lucrurile in care cred

Deputatul PSD, Liviu Plesoianua declarat pe pagina sa de facebook, imediat dupa rezultatele exit-poll din cadrul alegerilor europarlamentare, ca va continua sa creada in tot ceea ce a spus anterior si va.

Gheorghe Hagi, prima reactie dupa castigarea Cupei Romaniei cu Viitorul

Vedeti mai jos ce a declarat Gheorghe Hagi, la cald, dupa obtinerea celui de-al doilea trofeu la carma echipei pe care a creat-o de la zero in fotbalul romanesc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )