Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marea Britanie participa la alegerile europarlamentare: ce se mai intampla, in aceasta situatie, cu Brexit

Playtech Playtech,
Marea Britanie participa la alegerile europarlamentare: ce se mai intampla, in aceasta situatie, cu Brexit

Marea Britanie a decis, la referendumul din 2016, sa paraseasca Uniunea Europeana. Cum-necum, insa, nu a reusit si acum va participa si la alegerile europarlamentare. Guvernul de la Londra spera sa evite participarea la alegerile europarlamentare din luna mai. Numai ca nu a reusit sa paraseasca Uniunea Europeana, in acord cu dorinta cetatenilor exprimata la [] . continuă pe Playtech

E oficial: Marea Britanie va participa la alegerile pentru Parlamentul European

Marea Britanie va participa la alegerile europarlametnare la 23 mai, in conditiile in care nu mai este timp suficient pentru a obtine ratificarea acordului Brexit de catre Parlamentul de la Londra pana la acea data, scrie Reuters.

Marea Britanie va participa la alegerile pentru Parlamentul European - ANUNTUL OFICIAL

Brexit-ul s-a transformat intr-un fiasco european! Dupa ce au amanat termenul de iesire din Uniunea Europeana UE) pana la 31 octombrie, Marea Britanie anunta ca organizeaza alegeri europarlamentare pe 23.

BREXIT. Marea Britanie organizeaza alegeri europarlamentare pe 23 mai

Premierul britanic Theresa May regreta ca tara sa va trebui sa organizeze alegeri europarlamentare, a declarat marti un purtator de cuvant citat de Reuters. VicepremierulDavid Lidingtonanuntase.

Alegeri locale in Marea Britanie - Partidul Conservator, cel mai slab rezultat din ultimii 24 de ani

Partidul Conservator si Partidul Laburist au inregistrat rezultate slabe la alegerile locale care au avut loc joi si au pierdut, comparativ cu 2015, 82, respectiv 1. 334 de locuri, potrivit BBC.

ALEGERI LOCALE IN MAREA BRITANIE: Partidul Laburist si Partidul Conservator, afectate de impasul Brexitului

Conservatorii si laburistii din Marea Britanie au fost afectati de impasul Brexitului, inregistrand rezultate mai slabe decat cele asteptate la alegerile locale, anunta BBC.

Alegeri in Marea Britanie: Conservatorii, cel mai slab rezultat din ultimii 24 de ani. Puternic pro-UE, liberal-democratii sunt marii castigatori

Partidul Conservator si Partidul Laburist au inregistrat rezultate slabe la alegerile locale din Marea Britanie si au pierdut, comparativ cu 2015, 1. 334, respectiv 82 de locuri, informeaza BBC. La randul sau, UKIP.

VIDEO Ce sanse mai are Kovesi sa ajunga procuror sef al UE. Muresan: Anticipez ca Franta va avea alte prioritati dupa alegerile europarlamentare

Sansele Laurei Codruta Kovesi de a ajunge procuror sef european vor fi mai mari dupa alegerile europarlamentare, a declarat Siegfried Muresan, eurodeputat PNL, la HotNews. ro LIVE. Prioritatea PSD e sa-l apere pe Liviu Dragnea, vor sa convinga toata Europa ca e un om cinstit.

Zece teme prezente in discutiile candidatilor la alegerile europarlamentare pe care nu le regasim in discursurile din Romania

Criza refugiatilor, migratia, atacurile teroriste din mai multe state europene, schimbarile climatice, somajul, bugetul Uniunii, energia, tendintele populiste sau influenta Rusiei- sunt doar cateva teme care se regasesc in dezbaterile electorale din UE. Ar mai fi economia si investitiile, democratizarea functionarii UE, Europa cu mai multe viteze, securitate, politica externa, Brexit s. a. Toate acestea se discuta aprins in aceste zile de catre candidatii altor state la alegerile europarlamentare. Cu siguranta, asemenea dezbateri vor avea loc in perioada campaniei electorale si in tara noastra. Trebuie doar sa mai asteptam putin.

Sondaj privind optiunile politice ale romanilor la alegerile europarlamentare

Potrivit unui sondaj CURS privind optiunile politice pentru alegerile europarlamentare, PSD se situeaza pe primul loc 32%), fiind urmat de PNL 25%) si Alianta 2020 USR PLUS 12%). Apoi urmeaza ALDE 10%).

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au crescut cu peste 7% in aprilie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 4,1% in aprilie, al doilea cel mai semnificativ declin inregistrat in aprilie din 2012, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )