Libnet.ro
UNICEF

08:15

ALEGERI LOCALE IN MAREA BRITANIE: Partidul Laburist si Partidul Conservator, afectate de impasul Brexitului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE IN MAREA BRITANIE: Partidul Laburist si Partidul Conservator, afectate de impasul Brexitului

Conservatorii si laburistii din Marea Britanie au fost afectati de impasul Brexitului, inregistrand rezultate mai slabe decat cele asteptate la alegerile locale, anunta BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale in Marea Britanie - Partidul Conservator, cel mai slab rezultat din ultimii 24 de ani

Partidul Conservator si Partidul Laburist au inregistrat rezultate slabe la alegerile locale care au avut loc joi si au pierdut, comparativ cu 2015, 82, respectiv 1. 334 de locuri, potrivit BBC.

Alegeri in Marea Britanie: Conservatorii, cel mai slab rezultat din ultimii 24 de ani. Puternic pro-UE, liberal-democratii sunt marii castigatori

Partidul Conservator si Partidul Laburist au inregistrat rezultate slabe la alegerile locale din Marea Britanie si au pierdut, comparativ cu 2015, 1. 334, respectiv 82 de locuri, informeaza BBC. La randul sau, UKIP.

Alegeri locale in Regatul Unit: puterea si opozitia au fost penalizate de electorat. Succes important pentru un partid care se opune Brexitului

Alegerile locale desfasurate joi in Anglia si Irlanda de Nord s-au incheiat prost atat pentru Partidul Conservator, condus de premierul Theresa May, cat si pentru Partidul Laburist, principala formatiune de opozitie, relateaza Reuters.

Premiera in Marea Britanie: O deputata, condamnata in justitie, isi pierde postul dupa o petitie pentru demiterea sa

O deputata britanica si-a pierdut locul in Camera Comunelor, in urma unei petitii pentru demiterea sa, o premiera care a determinat partidul laburist sa propuna joi un nou scrutin, scrie AFP.

Autoturism cautat in Marea Britanie, depistat in Vama Portile de Fier I

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Portile de Fier I au depistat un cetatean roman, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, inmatriculat in Marea Britanie, in valoare de aproximativ 40. 000 de lei, cautat de autoritatile din Marea Britanie.

Droguri descoperite in crevetii din Marea Britanie

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit cocaina in toate mostrele de creveti testate intr-o zona rurala din estul Angliei. Au fost gasite, de asemena, urme de ketamina, populara ca drog recreational in Marea Britanie.

Romanii sunt pe primul loc la cererile pentru rezidenta permanenta in Marea Britanie, dupa Brexit

Brexitul a determinat un numar foarte mare de oameni stabiiti in Marea Britanie sa isi intocmeasca actele pentru rezidenta permanenta, odata ce Regatul Unit va iesi din UE,relateaza agentia Press.

DUPA BREXIT: Peste 600.000 de cetateni UE, romanii fiind cei mai numerosi, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani - 37. 742, scrie The Guardian.

Peste 600.000 de cetateni UE, majoritatea romani, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani 37. 742, scrie The Guardian.

Scandal politic in Marea Britanie: Theresa May l-a demis pe ministrul Apararii (VIDEO)

Scandal politic in Marea Britanie. Secretarul Apararii, Gavin Williamson, a fost demis dupa o ancheta privind scurgerea de informatii de la Consiliul National de Securitate in ceea ce priveste cooperarea cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )