Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ilie Nastase, in mare suferinta. Sotia Ioana a plecat de acasa, ce a spus bruneta

Playtech Playtech,
Ilie Nastase, in mare suferinta. Sotia Ioana a plecat de acasa, ce a spus bruneta

Ilie Nastase, marele tenismen, se pare ca este din nou, in pragul unjui nou divort. Dupa o scena neplacuta petrecuta intre el si sotia sa Ioana, se pare ca relatia s-a racit intre cei doi. Recent, sotia lui Ilie Nastase a vorbit despre un posibil divort intre cei doi. Ioana Nastase si-a acuzat sotul de . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora dupa ce Ilie Nastase a batut-o pe sotie. Ce a facut Ioana, chiar azi

Ce a facut Ioana azi? Sotia lui Ilie Nastase e atent urmarita, dupa episodul violent petrecut in familia lor. Care sunt ultimele informatii despre situatia controversata in care se afla cei doi soti? Ce a facut Ioana Simion azi? Noutati din mariajul ei cu Ilie Nastase Lucrurile au scartait serios in familia Nastase, dupa episodul .

Ilie Nastase rupe tacerea in scandalul momentului. Ce s-a intamplat in seara in care sotia sa a sunat la 112

Avem prima reactia lui Ilie Nastase vizavi de scandalul legat de faptul ca si-ar fi agresat sotia. Fostul tenismen ne-a dezvaluit in exclusivitate ce s-a intamplat in seara in care Ioana Nastase a sunat la 112 pentru a putea iesi din casa.

Ilie Nastase rupe tacerea. Tot adevarul despre averea si conturile sale bancare este aici

Dupa ce s-a zvonit ca este falimentar, Ilie Nastase rupe tacerea. Fostul mare tenismen spune tot adevarul despre averea si conturile sale bancare. Ilie Nastase, despre averea sa in ultima perioada, ziarele de scandal au scris despre faptul ca Nasty nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, acesta fiind in pragul falimentului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )