Libnet.ro
UNICEF

07:30

EXCLUSIV Cati bani va plati pensie alimentara George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Suma este modica

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Cati bani va plati pensie alimentara George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Suma este modica

Dupa o relatie de cinci ani si o nunta ca in povesti, George Burcea si Andreea Balan vor divorta la notar imediat dupa ce starea de urgenta se va ridica, iar judecatoriile se vor deschide. Decizia despartirii ii apartine actorului, iar motivul ar fi faptul ca nu mai are sentimente pentru cantareata. in ciuda faptului . continuă pe Playtech

George Burcea, de nerecunoscut! S-a ras in cap, iar imaginea i-a speriat pe fani

George Burcea nu mai arata cum stiai. Acesta si-a facut o schimbare radicala, si anume, s-a ras in cap, spre uimirea internautilor. Actorul a postat imaginea pe Instagram, iar fanii au reactionat. George Burcea, de nerecunoscut! George Burcea si-a facut o schimbare radicala, acum in plina criza de coronavirus. Acesta s-a ras in cap, iar .

Andreea Balan si George Burcea s-au despartit din cauza banilor? Ce spun apropiatii celor doi

Andreea Balan a facut un vlog la care a raspuns intrebarilor fanilor din ultima vreme, cu privire la divortul de George Burcea, spunand, in mare, ce s-a intamplat intre ei. Andreea Balan si George Burcea s-au despartit din cauza banilor? Chiar si asa, Andreea Balan a evitat sa spuna cu subiect si predicat ce s-a .

Ce s-a intamplat, de fapt, intre George Burcea si Aurelian Temisan. Nici macar Andreea Balan nu a facut asta

Ziua Clarei a avut loc la inceputul acestei luni, iar in cadrul unei petreceri restranse a fost respectata traditia taierii motului. Din pacate, tatal micutei nu s-a sputut bucura de sarbatorirea primului sau an de viata. Ce s-a intamplat atunci, de fapt, intre George Burcea si Aurelian Temisan? Ce s-a intamplat intre George Burcea si .

Ce spunea George Burcea, cand Andreea Balan a fost la un pas sa moara. I-a pupat si talpile

A trecut un an de zile de cand Andreea Balan a trecut prin cea mai dificila problema a vietii: stopul cardiac. S-a intamplat in timpul nasterii prin cezariana a celei de-a doua fetita a sa, Clara Maria. Altaturi de artista a fost atunci sotul ei, George Burcea, care a incercat sa o ajute cu tot .

Andreea Balan, dezvaluiri halucinante despre casnicia cu George Burcea. Ce s-a intamplat, de fapt, intre ei

Andreea Balan a vorbit in noul sau vlog despre cum decurge viata fara George, dar si ce s-a intamplat, de fapt, intre ei. Acum, Andreea Balan este mama cu norma intreaga si se bucura cat mai mult de fiicele sale, pentru care, dupa cum afirma, incearca sa fie acum si mama, si tata. Andreea Balan, .

Cati bani cheltuie Spania pe materiale sanitare cumparate din China. Cifrele sunt oficiale

Spania aproape ca nu mai face fata situatiei, fiind una dintre tarile care au fost extrem de afectate de COVID-19. Cati bani a cheltuit pe materiale sanitare cumparate din China? Suma e uriasa. Spania a cumparat materiale sanitare din China. Cati bani a cheltuit? Spania face parte din unele din cele mai afectate tari de .

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, .

Vulpita de la Antena 1 a dat marea lovitura. Cati bani a facut in doar 24 de ore

Lansarea anului in muzica! Vulpita si Axinte au dat o lovitura de nota 20 dupa ce au lansat pe YouTube o piesa care, in doar 19 ore, a devenit virala. Piesa se numeste intr-un mare fel. iti sta mintea-n loc cate vizualizari a putut sa stranga piesa asta! Aproape un milion de vizualizari in 19 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )