Libnet.ro
UNICEF

00:06

Alegeri parlamentare 2020. Cu ce acte merg la vot cei din Diaspora

Playtech Playtech,
Alegeri parlamentare 2020. Cu ce acte merg la vot cei din Diaspora

In 6 decembrie avem parte de alegeri parlamentare 2020, iar romanii sunt asteptati la vot. Atat in tara cat si in diaspora se fac pregatiri intense ca votul sa decurca conform legii. in acelasi timp va trebui sa se tina seama si de restrictiile impuse de pandemie. Alegeri parlamentare 2020 Conform declaratiilor oficiale, orice roman . continuă pe Playtech

Alegeri parlamentare 2020. AEP a primit 2.141 de plicuri exterioare care contin buletinele de vot ale alegatorilor romani din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca, pana miercuri, a fost inregistrata primirea a 2. 141 de plicuri exterioare care contin buletinele de vot ale alegatorilor romani din.

Alegeri parlamentare 2020: Program de lucru prelungit in weekend la Evidenta Persoanelor Bucuresti pentru eliberarea actelor de indentitate

Ghiseele DirectieiGenerale de Evidenta a Persoanelor din Capitala vor avea programprelungit in zilele de 5 si 6 decembrie, pentru eliberarea actelor de identitate la timp pentru alegerile.

Ludovic Orban: in toate localitatile carantinate in data de 6 decembrie, cetatenii isi vor putea exercita dreptul de vot. Nu va exista restrictie in ceea ce priveste deplasarea la sectiile de votare

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dimineata, ca la alegerile din 6 decembrie vor putea sa-si exercite dreptul la vot si cetatenii din localitatile care se vor afla atunci in carantina. Nu va exista.

Ciolacu: Cred din ce in ce mai mult ca PSD va fi pe primul loc la alegeri!

Pe zi ce trece de campanie si din discutiile cu oamenii cred din ce in ce mai mult ca PSD va fi pe primul loc la alegeri, declara liderul PSD.

Ludovic Orban: Pe 6 decembrie, este vital sa tinem PSD departe de guvernarea tarii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis, miercuri seara, un mesaj romanilor, prin care ii indeamna sa iasa la vot pe 6 decembrie, deoarece este vital sa tinem PSD departe de guvernarea.

Marcel Ciolacu, replica pentru Citu si gasca isterico-penibila: Praduitorilor, romanii vor slujbe si scoli deschise, nu circ!

Liderul PSD reaminteste ca rezultatele guvernarii PNL ii includ si pe cei peste 10 mii de morti inregistrati de la debutul pandemiei in tara noastra si ca romanii vor slujbe stabile si scoli deschise in locul circului si hotiei.

PMP cere Guvernului masuri urgente si drastice, in lupta cu pandemia COVID-19: Romania arata cum nu se poate mai rau

Partidul Miscarea Populara face apel la Guvern sa treaca la masuri urgente pentru a salva cat mai multe vieti in lupta cu SARS-CoV-2: Nu mai putem interna la ATI, pacientii sunt transferati dintr-o localitate in alta pentru a putea fi tratati, in multe spitale din tara bolnavii stau ore intregi pe holuri, pe paturi improvizate sau pe scaune si primesc oxigen.

Marcel Ciolacu: Prezentul este negru iar viitorul, la fel de negru, cand vine vorba de invatamant

Liderul PSD Marcel Ciolacu a argumentat necesitatea majorarii alocatiilor, in contextul realitatilor din invatamantul romanesc in timp de pandemie.

Marcel Ciolacu, sah la PNL si USR: Banii din pensiile speciale sa fie folositi pentru dublarea alocatiilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a propus, marti, o solutie de deblocare a lucrarilor Parlamentului si de solutionare politica in cazul a doua subiecte controversate: pensiile speciale si dublarea alocatiilor.

Ploua cu demisii in PSD, dupa modelul lansat de liderul partidului. Ultimul anunt, facut de chestorul Camerei

Marius Budai, fost ministru al Muncii si actual chestor al Camerei Deputatilor, a anuntat ca va demisiona in ultima zi de mandat. Demersul sau vine dupa cel al liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a anuntat ca va demisiona din Parlament pentru a nu se numara printre beneficiarii de pensii speciale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )