Libnet.ro
UNICEF

17:16

Romanii vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea restrictiilor: ce se intampla cu cladirile de birouri

Playtech Playtech,
Romanii vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea restrictiilor: ce se intampla cu cladirile de birouri

Foarte multi romani lucreaza de acasa de aproape doua luni, iar numarul celor care vor sa continue acest stil de viata dupa incheierea starii de urgenta e foarte mare. Care este. continuă pe Playtech

Cei mai multi angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor de restrictie - studiu

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, potrivit unui studiu realizat de Colliers International.

Cum va arata munca la birou dupa relaxarea restrictiilor: un program mai flexibil si lucru de acasa

Munca de birou va fi reluata dupa relaxarea restrictiilor, dar nu la fel ca pana acum. Se va lucra cateva zile pe saptamana, iar unii angajati ar putea sa lucreze remote. Companiile cauta in continuare solutii de distantare sociala.

Cum va fi in clinicile de medicina estetica dupa relaxarea restrictiilor COVID-19

Masurile de relaxare estimate pentru a doua jumatate a lunii mai vor facilita inclusiv revenirea populatiei in clinicile de medicina si chirurgie estetica pentru reimprospatarea si corectarea aspectului fizic.

STUDIU: 70% din angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului

Sapte din zece angajati romani 70%) vor sa continue sa lucreze de acasa cateva zile pe saptamana, dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata un studiu Colliers International, publicat luni.

COLLIERS: Circa 70% dintre angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor impotriva Covid-19

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata datele Colliers International remise, astazi, Redactiei noastre.

Cum va fi in clinicile de medicina estetica dupa relaxarea restrictiilor COVID-19

Masurile de relaxare estimate pentru a doua jumatate a lunii mai vor facilita inclusiv revenirea populatiei in clinicile de medicina SI CHIRURGIE estetica pentru reimprospatarea si corectarea aspectului fizic.

Cei mai multi romani vor sa munceasca de acasa si dupa ridicarea restrictiilor. Ce masuri de siguranta trebuie luate in birouri

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata datele Colliers International.

Cum va fi evitata aglomeratia de la metrou dupa relaxarea restrictiilor? Arafat: Posibil sa intram pe rand

Suplimentarea mijloacelor de transport de suprafata ar putea duce la evitarea aglomeratiei de la metrou, sustine secretarul de stat Raed Arafat care nu exclude intrarea pe rand la metrou. Este posibil, spune el.

Declaratii contradictorii ale ministrului de Interne si ale premierului privind relaxarea restrictiilor si deplasarile in afara localitatilor Ce spune Orban despre redeschiderea hotelurilor si a restaurantelor

Romanii se vor putea deplasa in afara localitatii dupa 15 mai doar pentru anumite motive, precum in interes de serviciu, la rude sau pentru munci agricole, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban. El a mai spus ca de la jumatatea acestei luni se va redeschide comertul, dar mall-urile raman inchise, si vor fi redeschise si hotelurile si pensiunile, dar nu si restaurantele, barurile si cafenelele. Ministrul Marcel Vela spunea in urma cu cateva ore ca dupa acesta data romanii vor putea pleca din localitate pentru a merge la munte ca sa faca drumetii sau alpinism.

COVID-19: Italia incepe relaxarea restrictiilor. Peste 4 milioane de angajati isi reiau activitatea

Italia a devenit prima tara din lume care a comandat un blocaj la nivel national. Si acum, dupa mai bine de doua luni de carantina impusa, italienilor li se permite sa reia unele activitati. Ei se vor putea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )