Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum se coc corect vinetele la aragaz. Secretul pe care trebuie sa-l afle toate gospodinele

Playtech Playtech,
Cum se coc corect vinetele la aragaz. Secretul pe care trebuie sa-l afle toate gospodinele

Salata de vinete este un deliciu al verii, dar pentru prepararea trebuie avuta rabdare. Coacerea vinetelor dureaza si poate fi chinuitoare daca afara este cald. in plus, curatarea este migaloasa, la fel si timpul de scurgere. Iata cum trebuie sa coacem corect vinetele pentru ca produsul final sa fie delicios. Cum se coc corect vinetele . continuă pe Playtech

Programul Noua Casa 2020. Salariul minim pe care trebuie sa-l ai pentru credit la banca

Programul Noua Casa 2020 a inceput de pe 15 august, iar bancile au deja oferte tentante pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta. Iata care este salariul minim pe care trebuie sa il ai pentru credit! Noua Casa 2020 a inceput pe 15 august Dupa ani de zile in care romanii si-au putut .

Cele 2 plante pe care trebuie sa le ai in casa. Nu ai habar cat de benefice sunt

In afara de faptul ca sunt frumoase, ele aduc prospetime in casa si ne fac sa ne simtim mult mai aproape de natura. Dar plantele pot avea si efecte benefice asupra sanatatii si nu degeaba te simti mai fericita intr-un spatiu cu flori decat intr-un fara flori. Iata cele doua plante pe care trebuie sa .

Rutina zilnica de ingrijire a unui barbat. Pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru un ten sanatos

Vorbim mereu despre ingrijirea tenului femeilor. insa, aflati ca si barbatii ar trebui sa acorde atentie acestui aspect. Potrivit specialistilor, orice domn care isi doreste o piele sanatoasa are de parcurs cativa pasi in fiecare zi. Si atentie, din cand in cand, poate trece si pragul medicului estetician.

Cele mai bune launchere pentru Android pe care trebuie sa le incerci acum

Modul in care aranjam, organizam si interactionam cu aplicatiile noastre se numeste launcher. Launcherele constau de obicei dintr-o serie de ecrane de pornire, unde putem aranja comenzi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )