Libnet.ro
UNICEF

19:30

Acesta va fi cel mai bun Samsung S20: Ultra e monstrul specificatiilor

Playtech Playtech,
Acesta va fi cel mai bun Samsung S20: Ultra e monstrul specificatiilor

Samsung S20 ar urma sa fie prezentat pe 11 februarie. Pana atunci, e mai clar ce va avea Samsung S20 Ultra, versiunea premium care sa domine lumea telefoanelor pana la toamna. Pe baza. continuă pe Playtech

Dacia a avut cel mai bun an din istoria sa, cu livrari de peste 730.000 de automobile in lume.

Dacia a vandut in lume 736. 000 de masini anul trecut, dintre care 55. 000 in Romania, tara noastra fiind a cincea piata pentru marca ce produce la Mioveni, Tanger si Casablanca. Franta a fost cea mai mare piata, cu 140. 000 de masini, iar Italia a fost pe doi, cu 88. Cresterea s-a datorat Duster care a avut un an excelent in Europa.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 IANUARIE SIF Moldova - liderul cresterilor din BET-FI

Societatea derulaeza un program de rascumparare de actiuni ce urmeaza sa fie distribuite angajatilor si conducerii SIF-ului * Discount de tranzactionare intre cotatia din piata si VUAN de 24% Marcand un salt de 6,62%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET and 172;-FI, in perioada mentionata.

Portretul psihologic complet al lui Gheorghe Dinca. Raportul final intocmit de cel mai bun profiler al Politiei Romane

Rechizitoriul intocmit pentru trimiterea in judecata a lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul rapirii, violarii si uciderii Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, contine si profilul psihologic intocmit de Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane care l-a determinat pe monstrul din Caracal sa recunoasca crimele cu lux de amanunte.

Acesta este cel mai puternic somnifer natural cu efect imediat. in cateva minute adormi bustean

Cel mai puternic somnifer natural cu efect imediat.

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl. Iata ce studii trebuie sa ai

Lidl Discount SRL cu o cifra de afaceri de 7,7 miliarde lei, anul trecut, este unul din jucatorii importanti de pe piata de retail din Romania. De altfel este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl Istoria Lidl a inceput in .

Eurostat: Grecia, Bulgaria, Croatia si Romania, tarile cu cel mai ridicat procentaj al gospodariilor cu probleme la plata utilitatilor

Aproape 7% dintre gospodariile din Uniunea Europeana nu au putut in 2018 sa-si plateasca la timp facturile la utilitati caldura, electricitate, gaze naturale, apa etc. ), din cauza dificultatilor financiare, iar cel mai ridicat procentaj se afla in Grecia, Bulgaria, Croatia si Romania, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

VIDEO Cel mai scund barbat din lume care putea merge singur a murit la 27 de ani in Nepal

Barbatul considerat a fi cel mai scund din lume cu abilitatea de a merge a murit vineri la varsta de 27 de ani la un spital din Nepal, a anuntat familia sa, relateaza AFP.

A MURIT CEL MAI SCUND OM DIN LUME! CE L-A UCIS? Avea SUB 30 DE ANI si ABIA MASURA... (FOTO)

Cel mai scund om din lume care se putea deplasa singur s-a stins din viata la doar 27 de ani, intr-un spital din Pokhara, situat la 200 de kilometri distanta de capitala Kathmandu, Nepal.

A MURIT cel mai scund barbat din lume. Ce inaltime avea si cum arata (FOTO)

Khagendra Thapa Magar din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri. Barbatul avea 28 de ani si masura doar 67,08 centimetri. L-am internat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )