Libnet.ro
UNICEF

11:17

Samsung Galaxy A80 - Mai mult decat o camera rotativa (TECH REVIEW)

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy A80 - Mai mult decat o camera rotativa (TECH REVIEW)

Stiu, hype-ul din lumea mobile se invarte in momentul de fata in jurul unui alt telefon al sud-coreenilor. Cu toate acestea, anuntul lui Galaxy A90 5G la IFA m-a facut sa imi amintesc de varful de gama al seriei A, Samsung Galaxy A80, si la lucrurile care m-au impresionat la el. continuă pe Adevărul

Raluca Badulescu, mesaj pentru Catalin Botezatu. Te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele!

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu sunt, pe langa colegi la masa juriului la Bravo, ai Stil, niste prieteni foarte buni. Ultimul episod care a vizat starea de sanatate precara a lui Catalin Botezatu a alarmat-o pe vedeta si a facut-o sa-i transmita inca o data parerea pe care o are despre acesta, facandu-i si o .

Sport Report: FC Liverpool este campioana Europei si la incasarile din televizare; retrogradatele din Premier League au castigat mai mult decat Bayern si Juventus

Noile date arata ca Liverpool a incasat mai multi bani de la televiziuni decat celelalte cluburi din Premier League. Iar trupa lui Jurgen Klopp a castigat mai mult si decat ceilalti mari rivali din Europa. Ispravile lor le-au adus un total de 152 de milioane de lire sterline din drepturile de televizare, Liverpool fiind unul din cele doua cluburi care au depasit bariera de 150 de milioane de lire in Europa, cealalta fiind Manchester City care le-a suflat titlul in Premier League la un punct diferenta) cu 151 de milioane.

INS: Preturile urca pe noi culmi, in luna august. Ce produse s-au scumpit cel mai mult

Rapoartele Institutului National de Statistica INS) arata ca preturile au crescut si in luna august. Raportat la luna decembrie 2018, cel mai mult au crescut preturile la cartofi, cu 16,72%, la tutun si.

24 IT. Samsung Galaxy Fold ajunge in magazine

Este oficial. Galaxy Fold este gata pentru lansarea comerciala. Sud-coreenii spun ca au rezolvat problemele care au dus la amanarea lansarii programata in aprilie. Asta in timp ce competitia, chinezii de la Huawei inca.

Copiii care au o sanatate orala precara absenteaza de la scoala de trei ori mai mult decat colegii lor. Cand trebuie programati cei mici la dentist

Durerile de dinti provocate de carii sunt cele mai frecvente pe care la au copiii, indiferent ca este vorba despre dintii de lapte sau de cei permanenti. Iar aceste dureri, pe langa disconfortul creat celor mici, este si un motiv de a absenta de la scoala.

Talibanii ii raspund lui Trump, dupa anularea intalnirii de la Camp David. America are cel mai mult de pierdut

Dupa ce presedintele american a anuntat anularea unei intalniri secrete cu liderii talibani si presedintele Afganistanului, care ar fi trebuit sa aiba loc duminica aceasta, la Camp David, reprezentanti ai miscarii fundamentaliste au declarat ca renuntarea la acordul de pace negociat in ultimul an ar afecta America mai mult decat pe oricine altcineva.

5 telefoane Apple mai bune decat iPhone 11 Pro, ca sunt mai ieftine

Inca nu avem un pret pentru iPhone 11 Pro in Romania, dar estimarile n-arata bine. Si probabil ca vrei sa treci de la Android, sau de la un iPhone mai vechi, la unul mai bun. Asa ca am.

Comert exterior: deficitul se apropie de 10 miliarde de euro dupa doar 7 luni. Importurile au urcat cu o viteza de 3 ori mai mare decat exporturile

Deficitul comercial al Romaniei este de 9,5 miliarde de euro dupa doar 7 luni, nivel atins anul trecut abia in noiembrie, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica. Exporturile romanesti au fost de putin peste 40,7 miliarde de euro in vreme ce importurile au depasit 50 de miliarde, mai arata datele Statisticii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )