Libnet.ro
UNICEF

22:15

Raluca Badulescu, mesaj pentru Catalin Botezatu. Te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele!

Playtech Playtech,
Raluca Badulescu, mesaj pentru Catalin Botezatu. Te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele!

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu sunt, pe langa colegi la masa juriului la Bravo, ai Stil, niste prieteni foarte buni. Ultimul episod care a vizat starea de sanatate precara a lui Catalin Botezatu a alarmat-o pe vedeta si a facut-o sa-i transmita inca o data parerea pe care o are despre acesta, facandu-i si o . continuă pe Playtech

Catalin Botezatu, operat timp de sase ore. Designerului i s-a extirpat o tumora

Probleme mari pentru Catalin Botezatu. Creatorul de moda a fost operat de urgentaintr-o clinica din Istanbul, dupa ce a fost diagnosticat cu o tumora pe colon. Operatia a durat aproximativ.

Lacrimi in showbiz: Dupa o OPERATIE de sase ore, Catalin Botezatu... Fanii sunt in stare de soc

Momente grele pentru Catalin Botezatu! Designerul a fost operat timp de sase ore, din cauza unei tumori rare. Interventiachirurgicala a avut locin Turcia.

Catalin Botezatu, operat in Turcia. Am oprit cancerul!

Dupa o vacanta de vis petrecuta in Singapore si Bali, Catalin Botezatu a trecut zilele acestea prin clipe de cosmar. Celebrului designer a fost operat la o clinica din Turcia, acolo unde medicii i-au extirpat o tumora. Iata aici toate detaliile.

Catalin Botezatu a fost operat pentru a i se extirpa o tumoare: Am trecut pe langa moarte

Designerul de moda Catalin Botezatu, in varsta de 52 de ani, a fost operat de urgenta in Turcia, unde i s-a indepartat o tumoare din zona colonului.

Catalin Botezatu, OPERAT DE CANCER! A avut o TUMORA RARA! Am trecut pe langa moarte

Celebrul creator de moda Catalin Botezatu a fost supus unei interventii chirurgicale, in urma careia i-a fost indepartata o tumora canceroasa, un neoplasm mucinos. Interventia a avut loc in Turcia,.

PRIMA ZI DE SCOALA. Premierul Viorica Dancila, mesaj pentru elevi la deschiderea noului an scolar: Am incredere in potentialul vostru, al tuturor, iar viitorul este al vostru

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor elevilor la deschiderea anului scolar 2019-2020. Dancila a fost prezenta la deschiderea de la Scoala Gimnaziala din Santamaria.

Kelemen: Iohannis este primul presedinte care nu a avut niciun mesaj pentru maghiari, de 15 martie

Klaus Iohannis este primul presedinte care nu a adresat maghiarilor niciun mesaj cu ocazia zilei de 15 martie, in cei cinci ani de mandat, a declarat, sambata, Kelemen Hunor, la o dezbatere din Harghita. Presedintele UDMR sustine ca numarul maghiarilor care il sustin pe Iohannis s-a injumatatit, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, mesaj pentru Roavana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Felicitari! Este o reusita pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Rovana Plumb pentru ca a fost desemnata comisar european din partea Romaniei. Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este.

Viorica Dancila, mesaj pentru Rovana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Felicitari! Este o reusita pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Rovana Plumb pentru ca a fost desemnata comisar european din partea Romaniei. Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )