Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vestea de la eMAG pentru romani: telefoane ieftine de la Samsung si Huawei

Playtech Playtech,
Vestea de la eMAG pentru romani: telefoane ieftine de la Samsung si Huawei

Inceputul de toamna a venit cu preturi mici la eMAG. Telefoane de care pana acum nu credeai ca te poti apropia au ajuns acum la un nivel acceptabil. Samsung si Huawei, cei mai mari. continuă pe Playtech

eMAG baga reduceri cu doua maini: Samsung, Huawei sunt pe lista

La fiecare inceput de septembrie e nebunie mare cu scoala. eMAG profita de asta, ca sa prinzi tu produse la pret mai mic. Telefoanele ieftine de la Samsung, Huawei si nu numai au acum preturi.

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI! S-au publicat deja LISTELE OFICIALE! VEZI AICI CINE va primi BANI

Vesti excelente pentru romani! Se dau din nou bani! ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Programele Rabla si Rabla Plus continua sa fie un real succes printre.

Vestea Digi pentru toti clientii: trebuie sa faci asta urgent ca poate castigi vacanta in Egipt

GrupulDigi |RCS-RDS are un renume din a da abonamente la pret mic, dar si din oferte la portare. Acum are o oferta excelenta pentru abonati. Promite chiar si o vacanta in Egipt. Grupul.

Alerta pentru romani. Este cod rosu de vijelii, meteorologii anunta rafale de peste 130 kmora in mai multe regiuni din Croatia

Ministerul Afacerilor Externeinformeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Croatia ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )