Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vestea Digi pentru toti clientii: trebuie sa faci asta urgent ca poate castigi vacanta in Egipt

Playtech Playtech,
Vestea Digi pentru toti clientii: trebuie sa faci asta urgent ca poate castigi vacanta in Egipt

GrupulDigi |RCS-RDS are un renume din a da abonamente la pret mic, dar si din oferte la portare. Acum are o oferta excelenta pentru abonati. Promite chiar si o vacanta in Egipt. Grupul. continuă pe Playtech

Aveti mare grija: Se DUBLEAZA sanctiunile! Toti romanii trebuie sa stie asta. Mai sunt doar cateva zile...

Guvernul a aprobat recent o hotarare care introduce sanctiuni noi pentru persoane fizice si juridice. Vizate sunt persoanele care activeaza in domeniul medical. Proiectul se va aplica de la finalul lunii.

LITORALUL PENTRU TOTI 2019: Care sunt hotelurile unde se pot caza cei ce vor o vacanta mai ieftina la mare

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti a demarat duminica si tine toata luna septembrie. in cadrul programului, cei interesati de o vacanta la mare in extrasezon se pot caza in hoteluri.

Litoralul pentru toti incepe astazi. Turistii se pot caza platind intre 50 si 140 de lei pe zi

O noua editie a Programului Litoralul pentru toti, prin care turistii beneficiaza de cazare la mare cu tarife intre 50 si 140 de leizi, se va derula in perioada 1 - 30 septembrie, informeaza Federatia.

incepe Litoralul pentru toti, cu preturi care pornesc de la 50 de lei pe zi

O noua editie a programului Litoralul pentru toti incepe azi, cu preturi de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele se pot cumpara si cu vouchere de vacanta. 49 de hoteluri s-au inscris in program. FPTR sustine ca multe hoteluri refuza rezervarile in septembrie din cauza lipsei de angajati, relateaza Mediafax.

Vestea Digi: abonamentul cum nu mai exista in Romania are pret foarte mic

Grupul Digi |RCS-RDS vrea sa prinda primul tren catre 5G. Tocmai de aceea acum baga un abonament cel putin impresionant. Ai un volum mare de trafic de internet, dar asta la un pret foarte.

De la 1 septembrie S-A SCHIMBAT valoarea BONURILOR de masa! Toti ROMANII TREBUIE sa afle NOILE REGULI!

Gata! E oficial! Se schimba bonurile de masa. LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Valoarea maxima a tichetelor de masa pentru.

VESTI EXCELENTE pentru toti PENSIONARII! VEZI AICI LISTA cu banii pe care iI VA PRIMI FIECARE roman, din 2021

Pe 8 iulie a fost promulgat un act normativ care prevede cresteri etapizate ale punctului de pensie, pana in anul 2021 pentru ca, din 2022, sa fie aplicata noua formula de calcul bazata pe Valoarea Punctului de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )