Libnet.ro
UNICEF

20:30

Compania Pfizer, lovitura dura pentru Romania. Ce se intampla cu vaccinurile care urmau sa soseasca in tara

Playtech Playtech,
Compania Pfizer, lovitura dura pentru Romania. Ce se intampla cu vaccinurile care urmau sa soseasca in tara

Veste proasta pentru Romania, dar si alte state din Europa. Compania Pfizer va trimite doar jumatate din dozele pe care trebuia sa le trimita saptamana aceasta, ceea ce inseamna ca vaccinarea va fi afectata de lipsa dozelor de vaccin. Romania, afectata de decizia companiei Pfizer Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a anuntat . continuă pe Playtech

Ioana, lovitura dura pentru Ilie Nastase. Bruneta e fara mila dupa ce a fost batuta

Ioana, lovitura dura pentru Ilie Nastase. Bruneta nu are mila dupa ce a fost batuta. Ce se intampla intre cei doi acum, vedeti in articolul de mai jos. Ilie Nastase, disperat sa se impace cu Ioana. Ce spune sotia agresata de fostul sportiv Ilie Nastase a primit o lovitura dura din partea sotiei sale, Ioana, .

Europa, lovitura dura Americii dupa investirea lui Joe Biden. Anuntul socant al zilei

Cu o zi inainte de depunerea juramantului de catre noul presedinte american, Joe Biden, UE facea un anunt important. Uniunea Europeana a anuntat ca vrea sa reduca dependenta de dolarul american si de alte centre financiare. Demersul, in actualul cliamt economic-geo-politic, vine ca o lovitura sub centura pentru proaspata administratie americana. La 24 de ore .

Italia ar putea da in judecata compania Pfizer: Autoritatile de la Roma sunt nemultumite de intarzierea livrarilor dozelor de vaccin anti-COVID-19

Italia ar putea actiona in justitie compania Pfizer ca urmare a intarzierilor in livrarea vaccinului anti-COVID-19. Seful celulei de criza pentru pandemie, Domenico Arcuri, a anuntat ca autoritatile de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )