Libnet.ro
UNICEF

06:00

Europa, lovitura dura Americii dupa investirea lui Joe Biden. Anuntul socant al zilei

Playtech Playtech,
Europa, lovitura dura Americii dupa investirea lui Joe Biden. Anuntul socant al zilei

Cu o zi inainte de depunerea juramantului de catre noul presedinte american, Joe Biden, UE facea un anunt important. Uniunea Europeana a anuntat ca vrea sa reduca dependenta de dolarul american si de alte centre financiare. Demersul, in actualul cliamt economic-geo-politic, vine ca o lovitura sub centura pentru proaspata administratie americana. La 24 de ore . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Reactii internationale dupa investirea lui Joe Biden. Administratia sa va avea misiunea de a vindeca sufletul natiunii. Atasamentul fata de democratie nu cunoaste frontiere (VIDEO)

Lideri politici si religiosi i-au felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, miercuri, ziua in care au fost investiti in functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte al Statelor.

Administratia Biden a preluat controlul asupra conturilor de Twitter, dupa investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Conturile de Twitter ale Casei Albe au fost transferate de la administratia Trump la administratia Biden, miercuri, imediat dupa ceremonia de investire a noului presedinte SUA, a precizat potrivit purtatorului de cu.

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de .

De ce s-a purtat violet la investirea lui Joe Biden

Cele mai importante doamne ale Statelor Unite au ales sa poarte vestimentatii in nuanta violet sau derivate ale acesteia la ceremonia de investire a noului presedinte, Joe Biden. Iata ce semnificatie are aceasta culoare.

Ioana, lovitura dura pentru Ilie Nastase. Bruneta e fara mila dupa ce a fost batuta

Ioana, lovitura dura pentru Ilie Nastase. Bruneta nu are mila dupa ce a fost batuta. Ce se intampla intre cei doi acum, vedeti in articolul de mai jos. Ilie Nastase, disperat sa se impace cu Ioana. Ce spune sotia agresata de fostul sportiv Ilie Nastase a primit o lovitura dura din partea sotiei sale, Ioana, .

Ceremonia pentru investirea lui Joe Biden a transformat-o pe poeta Amanda Gorman intr-o autoare de succes

Tanara poeta Amanda Gorman, in varsta de 22 de ani, a devenit vedeta peste noapte dupa ce lectura puternica de la ceremonia de investitura a lui Joe Biden a amplasat-o in fruntea listei celor mai bine vandute carti de pe Amazon.

OBIECTIVUL LUI BIDEN, DUPA INVESTIREA IN FUNCTIE 100 de milioane de oameni vaccinati impotriva Covid-19 in 100 de zile

Obiectivul presedintelui ales al SUA, Joe Biden, de a livra 100 de milioane de doze de vaccinuri impotriva Covid-19 in primele 100 de zile ale mandatului sau la Casa Alba este in mod sigur posibil, sustine Anyony Fauci, unul dintre expertii americani in sanatate publica si directorul Institutului National pentru Boli Infectioase si Alergii din Statele Unite, relateaza Digi24.

Jennifer Lopez, mesaj in limba spaniola la investirea lui Joe Biden. Ce le-a transmis americanilor (VIDEO)

Jennifer Lopez a fosta una dintre celebritatile care a participat la inaugurarea lui Joe Biden. Cantareata a fost insotita de partenerul ei, Alex Rodriguez si a interpretat mai multe piese iconice in engleza,.

Ce tinuta a purtat Jill Biden la investirea lui Joe Biden in functia de presedinte. Vestimentatia reprezinta incredere si stabilitate (FOTO)

Democratul Joe Biden a fost investit miercuri, oficial, in functia de presedinte al Statelor Unite. La ceremonie, sotia sa, Jill Biden, a purtat un pardesiu si o rochie personalizata albastra Markarian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )