Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai precis ceas din lume n-o sa-ti mai lase nicio scuza sa intarzii

Playtech Playtech,
Cel mai precis ceas din lume n-o sa-ti mai lase nicio scuza sa intarzii

Experimentele cu thoriu metalic au avut un rezultat destul de ciudat. insa aceasta ciudatenie ar putea fi folosita in crearea ceasurilor atomice. Se prea poate ca thoriu sa deschida calea catre un timp mai precis ca niciodata. Tipurile de ceasuri de inalta precizie pe care le folosim pentru a coordona satelitii se bazeaza pe lovirea []. continuă pe Playtech

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

Titlul de cea mai sigura masina din lume a fost acordat modelului Volvo XC90. Volvo XC90 este singurul autoturism din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine.

Pretul petrolului, CEL MAI RIDICAT NIVEL din ultimii trei ani

Preturile petrolului au urcat joi la cele mai ridicat nivele din mai mult de trei ani. Majorarea preturilor vine pe fondul scaderii stocurilor in Statele Unite ale Americii si a masurilor Arabiei Saudite de.

Caru' cu vedete:Jennifer Lopez, n topul celor mai influente persoane din lume; Irina Rimes a marturisit ca-si tine lubrifiantul n masina; Reactii n lumea muzicii dupa moartea lui Avicii

Maria Ciobanu se retrage din muzica. Am avut multe dezamagiri, dar cea mai mare durere am simtit-o cand am fost data afara din casa in care am locuit peste 25 de ani. Credinta in. Kourtney Kardashian a pozat nud la 39 de ani. La doua zile dupa ce si-a serbat ziua de nastere, Kourtney Kardashian a dezvaluit tuturor cateva poze facute in timpul unui pictorial incendiar. Sora lui.

Telegraph: Putin s-a laudat n fata lui Trump ca Rusia are cele mai frumoase prostituate din lume

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-ar fi laudat in fata omologului sau american, Donald Trump, ca Rusia are cele mai frumoase prostituate, potrivit unei note redactate de fostul sef al FBI, James Comey. Dezvaluirea ar fi fost facuta chiar de Trump intr-una din discutiile pe care acesta a avut-o cu fostul sef al FBI, scrie The Telegraph.

Care este de fapt cel mai murdar loc din casa

Microbii care se gasesc in locuinte te pot imbolnavi, de aceea este bine sa stii care sunt partile din casa care au nevoie de mai multa atentie cand faci curatenie. Covoarele pot fi de 4. 000 de ori mai.

Pink, desemnata cel mai frumos om din lume. Reactia artistei: Am ras copios VIDEO

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, potrivit celebrei reviste.

Fostul sef al FBI: Putin i s-a laudat lui Trump ca rusii au unele dintre cele mai frumoase prostituate din lume

Dezvaluiri incendiare despre presedintele SUA ale fostului director al FBI, James Comey. Potrivit unei note scrise de acesta, Donald Trump a afirmat ca presedintele rus Vladimir Putin i s-a laudat ca rusii au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )