Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Playtech Playtech,
Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput []. continuă pe Playtech

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

Sucurile cu zahar, SUPRATAXATE. Romania are cel mai mare consum de racoritoare indulcite din Europa

Politicienii vor descurajarea consumului de sucuri cu zahar, pentru a preveni incidenta anumitor boli grave. Un proiect care prevede introducerea unei taxe suplimentare pentru bauturile cu un continut ridicat de.

Cel mai mare targ imobiliar din Romania a fost anulat. Organizatorii dau vina pe Primaria Capitalei

Targul imobiliar tIMOn, programat sa aiba loc in perioada 19-22 aprilie in Bucuresti, va fi anulat din cauza neprimirii in timp util a protocolului intre Primaria Municipiului Bucuresti PMB) si organizatori, au anuntat marti organizatorii evenimentului.

Urologii de la cel mai mare spital din Oltenia sustin ca nu mai pot opera. Doua substante nu mai exista in rezerva spitalului de 3 luni

Urologii de la Spitalul Judetean din Craiova sustin ca nu mai pot intra in sala de operatie din cauza ca doua substante nu mai exista in rezerva unitatii medicale de 3 luni.

Reduceri azi eMAG. Ce produse sa urmaresti pe lista celui mai mare magazin

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, anunta reduceri azi pe care nu ar trebui sa le ratezi. Iata cateva produse pe care trebuie sa le urmaresti in oferta.

Ferma de pui din cea mai mare comuna a tarii se poate redeschide dupa o sentinta a instantei. Ce declaratii face primarul Florestiului pe Facebook

Curtea de Apel Cluj a decis, printr-o sentinta definitiva, joi, 19 aprilie, ca ferma de pui din Floresti, cea mai mare comuna din tara, poate fi redeschisa.

FOTO Un nou protest la cel mai mare spital din Oltenia, din cauza taierii sporurilor. Veniturile cadrelor medicale, mai mici cu 1500 de lei

Doar 30% din personalul medical Spitalului Judetean din Craiova a ramas in unitatea medicala in aceasta dimineata pentru a putea asigura urgentele. Veniturile cadrelor medicale au fost diminuate cu sume cuprinse intre 1000 si 1500 de lei.

RotschildCo, cel mai mare imperiu bancar de familie din lume, va fi condus de Alexandre de Rothschild

Consiliul de Administratie al RothschildCo si-a ales noul director executiv. Acesta va fi Alexandre de Rothschild, care ii va succeda luna viitoare tatalui sau.

Cum sa faci un film cu buget redus. Cel mai mare fan al lui Bruce Lee din Romania vine cu o solutie inedita

Timisoreanca Ramona Lee Soo-Jun, o tanara scriitoare care publica romane kung-fu, cu scene de arte martiale, viseaza la o cariera in cinematografie. Pregateste un film cu buget redus, care urmeaza sa fie filmat in Germania.

Litoralul, fara angajati. Hotelieri: Este cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani (VIDEO)

Hotelierii reclama cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani pe litoral, in conditiile in care sezonul hotelier sta sa inceapa. 99% dintre hotelurile si restaurantele de la mare au un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )