Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tonel Pop, amenintat de Gheorghe Dinca, la audierile de luni. A zis ca daca avem fete, ni le violeaza!

Playtech Playtech,
Tonel Pop, amenintat de Gheorghe Dinca, la audierile de luni. A zis ca daca avem fete, ni le violeaza!

Scandalul de la Caracal tinde sa devina un al doilea foileton fara sfarsit, cu multe, din ce in ce mai multe dezvaluiri si declaratii in presa. Tonel Pop, amenintat de Gheorghe Dinca, la audierile de luni. Povestile care apar, din ce in ce mai des, pe marginea Cazului Caracal, scot la iveala noi si noi . continuă pe Playtech

Scandalul Caracal ia amploare. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, sustine ca a fost amenintat de Gheorghe Dinca: S-a repezit la mine (VIDEO)

Tensiuni la Politie la audierea lui Gheorghe Dinca. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, sustine ca a fost la un pas sa fie batut de catre monstrul din Caracal, informeaza B1 TV. Pop a declarat si ca Dinca l-.

Avocatul Tonel Pop, acuzatii grave la adresa procurorilor: Gheorghe Dinca a sarit la mine spre amuzamentul acestora

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune ca suspectut crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca,l-a amenintat si a vrut sa-l bata, desi in sala se aflau si procurorii. Ba mai mult, Tonel Pop acuza.

Avocatul lui Dinca rupe tacerea: Tonel Pop va fi dat in judecata de Dinca pentru ca a acuzat ca si-ar fi violat fiica

Avocatul lui Gheorghe Dinca sustine ca acuzatiile facute de avocatul familiei Melencu sunt false. Tonel Pop declara ca a fost amenintat de Gheorghe Dinca ca fetele sale vor fi violate si ca bestia din Caracal.

Amenintari dure ale lui Dinca la adresa avocatului Tonel Pop in prezenta procurorilor. L-au lasat intentionat

Tonel Pop, avocatul familiei fetei din Dolj disparute in aprilie si despre care Gheorghe Dinca a marturisit ca a violat-o si ucis-o, a adus acuzatii grave procurorilor, la iesirea de la o noua audiere a suspectului. Dinca l-ar fi amenintat, fara ca procurorii sa intervina, ca daca are fete acestea ar putea fi violate.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul Tonel Pop - surse

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal,il va da in judecata pe avocatul Tonel Pop, conform surselor Antena 3. Dinca a fost audiat, luni, la Inspectoratul General al.

Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul familiei Melencu. Tonel Pop l-a acuzat ca si-ar fi violat fiica

Saga in cazul Caracal continua si pe zi ce trece apar tot mai multe informatii contradictorii. Acum, dupa ce avocatul lui Dinca a iesit in presa si a declarat ca Luiza Melencu e moarta, anunta ca-l va da in judecata pe Tonel Pop. Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul familiei Melencu. Claudiu Lasconschi, .

Decizie de ultima ora, luata de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut anuntul

Cazul Caracal ramane inca nerezolvat si inca in vizorul autoritatilor. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele disparute de mai bine de sapte luni a ajuns deja la limitele rabdarii. Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranta, de nedescris. Femeia a decis sa recurga la un gest poate mai putin obisnuit si .

Gheorghe Dinca, audiat din nou: ce pista noua au descoperit politistii in cazul Caracal

UPDATE: Gheorghe Dinca va fi audiat luni, unde urmeaza sa dea explicatii cu privire la Luiza Melencu, dupa denuntul pe care l-a facut pe 6 noiembrie, denunt in urma caruia vecinul sau Stefan Risipiceanu a.

Cazul Caracal ia amploare: Gheorghe Dinca, audiat din nou

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, va fi audiat in cursul zilei de luni, la Inspectoratul General al Politiei Romane. De altfel, GheorgheDinca si-a detinut vecinul ca ar.

Cine este fiica lui Gheorghe Dinca si de ce au anchetat-o procurorii, in cazul Caracal. Trecutul controversat al Danielei

Familia lui Gheorghe Dinca are un trecut controversat. Mai exact, fiica acestuia, Daniela, pe care procurorii au audiat-o de cateva ori, in cazul Caracal. Autoritatile incearca si in prezent sa faca lumina in ancheta care a zguduit Romania, odata cu disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Cine este fiica lui Gheorghe Dinca si de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )