Libnet.ro
UNICEF

22:15

Se intampla chiar luni, 14 septembrie! Politia Romana a facut anuntul asteptat de toti parintii

Playtech Playtech,
Se intampla chiar luni, 14 septembrie! Politia Romana a facut anuntul asteptat de toti parintii

Vesti bune pentru toti parintii din Romania care in ultimele zile s-au temut pentru siguranta copiilor lor. Se intampla chiar luni, 14 septembrie 2020: politia va avea o noua structura specializata in siguranta minorilor. Pe data de 14 septembrie 2020, odata cu inceperea noului an scolar in Romania, incepe activitatea si Politia Siguranta Scolara. Este . continuă pe Playtech

Se indreapta spre Terra! NASA a facut anuntul despre asteroid: Potential periculos

Conform specialistilor, un asteroid se indreapta spre Pamant chiar luni, 14 septembrie, ziua in care scolile din Romania vor incepe. Expertii au oferit mai multe detalii despre corp, dar si despre sansele ca acesta sa ne loveasca planeta. Asteroidul depaseste in dimensiune doua terenuri de fotbal. Conform expertilor, va trece pe langa Pamant pe data .

Vesti bune de la STB! Anuntul mult asteptat de toti romanii. Se intampla de luni

Vesti bune vin de la STB pentru toti bucurestenii. Compania reia cursele pe 14 dintre cele 16 trasee scolare, incepand din prima zi de scoala. Vesti bune de la compania de transport in comun. STB a facut anuntul asteptat de toti bucurestenii. Ce se va intampla din 14 septembrie incepand cu luni, 14 septembrie 2020, .

Cum o sa inceapa scoala pe 14 septembrie 2020. Ce scenarii au cei de la Ministerul Educatiei

Ministerul Educatii a facut declaratii de ultima ora cu privire la inceperea scolii. Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei a vorbit despre cele mai importante aspecte ale organizarii orelor de curs, incepand cu 14 septembrie. Cum incepe scoala pe 14 septembrie. Care sunt scenariile Ministerului Educatiei in noul an scolar scolar, unitatile de invatamant vor .

Ce se intampla chiar acum la metroul din Drumul Taberei. Cetatenii nu mai au rabdare

Au trecut aproape noua ani de cand au fost incepute lucrarile pentru metroul din Drumul Taberei, iar cetatenii nu mai au rabdare. Ce se intampla acum cu noul tronson?! Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei Dupa noua ani de lucrari, sase de intarzieri si 16 ministri, locuitorii Sectorului 6 din Bucuresti s-au saturat .

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, incepand cu 14 septembrie

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a aprobat lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, incepand cu 14 septembrie 2020. Cetatenii care revin din Romania, Ucraina, Spania sau SUA, in continuare vor fi obligati sa stea 14 zile in carantina.

Emisiunea Castiga Romania!, prezentata de Virgil Iantu, revine la TVR 2 pe 14 septembrie

Cel de-al saptelea sezon al emisiunii Castiga Romania!, concurs de cultura generala prezentat de Virgil Iantu, va fi difuzat de TVR 2 incepand cu 14 septembrie, ora 20.

ANAF a luat decizia de ultima ora. Ce se intampla cu sechestrul de la Posta Romana

Compania Nationala Posta Romana a solicitat ANAF eliberarea mai multor imobile de sub sechestru, dupa ce a finalizat plata tuturor obligatiilor fiscale in valoare de aproximativ 135 de milioane de lei. Ce se intampla cu sechestrul de la Posta Romana Potrivit unui comunicat al Postei Romane, cinci cladiri ale CNPR se aflau sub sechestru, ca .

Elevii din fiecare scoala afla astazi cum vor invata din 14 septembrie. CJSUCMBSU va emite hotararea privind scenariul de functionare pentru fiecare unitate de invatamant

Pana astazi, 10 septembrie, unitatile de invatamant din toata tara au fost nevoite sa propuna Inspectoratelor Scolare Judetene al Municipiului Bucuresti, aplicarea unui dintre scenariile de organizare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )