Libnet.ro
UNICEF

06:00

Se indreapta spre Terra! NASA a facut anuntul despre asteroid: Potential periculos

Playtech Playtech,
Se indreapta spre Terra! NASA a facut anuntul despre asteroid: Potential periculos

Conform specialistilor, un asteroid se indreapta spre Pamant chiar luni, 14 septembrie, ziua in care scolile din Romania vor incepe. Expertii au oferit mai multe detalii despre corp, dar si despre sansele ca acesta sa ne loveasca planeta. Asteroidul depaseste in dimensiune doua terenuri de fotbal. Conform expertilor, va trece pe langa Pamant pe data . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu vaduva lui Corneliu Vadim Tudor. Fiicele au facut anuntul, la 5 ani de la moartea lui

Vaduva lui Corneliu Vadim Tudor, care nu a lucrat niciodata, are doar o pensie de urmas de pe urma fostului sau sot Acest lucru este suparator pentru fiicele Tribunului, care considera ca mamei lor i s-ar cuveni mai multi bani. Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au facut anuntul trist, la cinci ani dupa moartea tatalui .

Cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii

In cursul zilei de vineri, premierul Romaniei a raspuns la una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele tuturor romanilor: cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii pe 11 septembrie 2020. Premierul Romaniei sustine ca, pentru a fi posibila o noua majorare a pensiilor, trebuie sa .

Ce se intampla cu avizul epidemiologic cerut la scoala. Monica Anisie a facut anuntul acum

Avizul epidemiologic nu este necesar la inceperea scolii, iar adeverinta pentru Educatie Fizica si Sport poate fi adusa in decurs de o luna. Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat ca avizul epidemiologic va fi necesar doar in cazul elevilor care au fost bolnavi si au lipsit de la scoala 3 zile. Doar in baza acestuia .

Orasul din Romania care va avea transport in comun 100% electric. Ministrul Mediului a facut anuntul major

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat care va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru acest an fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice. Ce mare oras din Romania va avea transport 100% electric Potrivit lui Costel Alexe, Brasovul va .

Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros. A fost facut anuntul oficial

Simona Halep este privita ca avand prima sansa la castigarea Roland Garros-ului, in special dupa ce invingatoarea de anul trecut, australianca Ashleigh Barty, a precizat ca nu va fi prezenta anul acesta a Openul Frantei. Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros Astfel,casele de pariuri ii acorda Simonei cota 6 la castigarea Grand Slam-ului pe .

Ultimatum pentru Ianis Hagi. Presa din Scotia a facut anuntul trist

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve de selectionerul Mirel Radoi la ultimul meci al Nationalei, Acest lucru a fost semnalat si de presa scotiana, lucru care cam da peste cap calculele de la echipa de club. Ultimatum pentru Ianis Hagi Ianis Hagi, vedeta lui Rangers, a fost lasata pe margine, la ultimul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )