Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Playtech Playtech,
Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. Va juca maine pentru accederea in semifinalele competitiei, contra Yuliei Putintseva, din Kazahstan, locul 30 in clasamentul WTA. Putintseva a obtinut o victorie neasteptata astazi, in fata conationalei sale, Elena Rybakina, clasata pe . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Roma. Va fi un meci foarte complicat!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. Misiunea romancei va fi mult mai complicata in runda urmatoare. Va avea de infruntat o adversara de top pentru accederea in sferturile de finala. O va infrunta pe invingatoarea dintre Amanda Anisimova .

Cu cine joaca Simona Halep in optimile turneului de la Roma si cand va avea loc partida

Simona Halep se pregateste de un nou duel, de data aceasta, in optimile turneului de la Roma, dupa ce aa invins-o in turul doipe Jasmine Paolini, numarul 99 WTA,in varsta de 24 de ani. Cu.

WTA Roma: Cu cine se va duela Simona Halep in sferturi - Romanca a castigat singura confruntare directa

Simona Halep va juca impotriva Yuliei Putintseva Kazakhstan) in sferturile turneului de la Roma, dupa ce jucatoarea clasata pe locul 30 mondial a reusit sa intoarca soarta partidei cu Elena Rybakina 18 WTA).

Esec usturator pentru Simona Halep la Roma! Doar 4 game-uri in tot meciul

Simona Halep si Monica Niculescu s-au distrat in primul tur al probei de dublu de la Roma, cu Svitolina Yastremska. A fost un categoric 6-0, 6-1 in partida care a avut loc marti. Astazi, insa, a venit randul romancelor sa fie dominate categoric. Simona si Monica au fost invinse in turul 2 al competitiei .

Simona Halep continua la Roma dupa un meci de lupta

Principala favorita a turneului WTA de la Roma, Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala.

Simona Halep Dayana Yastremska 7-5, 6-4, in turul 3 la WTA Roma. Calificare fara emotii in sferturi

UPDATE, ora 16:06 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, locul 29 WTA, scor 7-5, 6-4. in urmatorul meci, Simona o va infrunta pe invingatoarea dintre Yulia Putintseva si Elena Rybakina, partida care se joaca acum. Game Halep. Game .

Simona Halep ajunge in sferturi la Roma a cincea oara in cariera

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri, intre primele opt jucatoare la turneul WTA Premier 5 din capitala Italiei.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Dupa un inceput de meci ezitant a fost condusa cu 3-0), Simona Halep a reusit sa preia controlul partidei, a avut chiar si o serie de sase game-uri castigate la rand si a invins-o pe Dayana Yastremska, dupa o ora si 27 de minute de joc, scor 7-5, 6-4. Diferenta a fost facuta de experienta Simonei si de inconstanta jucatoarei din Ucraina, in varsta de 20 de ani, care a facut foarte multe erori nefortate. Pentru Simona urmeaza un duel cu Yulia Putintseva, in sferturile competitiei de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

Progamul de astazi al romanilor la turneul de la Roma. Cand joaca Simona si unde se poate vedea meciul

Dupa victoria entuziasmanta obtinuta, alaturi de Monica Niculescu, in proba de dublu, Simona Halep debuteaza astazi si pe tabloul de simplu al competitiei din capitala Italiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )