Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Dupa un inceput de meci ezitant a fost condusa cu 3-0), Simona Halep a reusit sa preia controlul partidei, a avut chiar si o serie de sase game-uri castigate la rand si a invins-o pe Dayana Yastremska, dupa o ora si 27 de minute de joc, scor 7-5, 6-4. Diferenta a fost facuta de experienta Simonei si de inconstanta jucatoarei din Ucraina, in varsta de 20 de ani, care a facut foarte multe erori nefortate. Pentru Simona urmeaza un duel cu Yulia Putintseva, in sferturile competitiei de la Roma. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, victorioase la dublu

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat in o.

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

WTA Roma: Simona Halep debuteaza miercuri in proba de simplu - Programul sportivilor romani

Simona Halep isi incepe miercuri aventura in proba de simplu a turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Principala favorita va juca in turul doi impotriva lui Jasmine Paolini 99 WTA), care a produs surpriza si a trecut de Anastasija Sevastova 46 WTA).

WTA Roma: Simona Halep vs Dayana Yastremska (nu inainte de ora 14:00)

Simona Halep isi continua vineri aventura de la Roma, principala favorita a competitiei urmand sa o intalneasca in optimi pe Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro, nu inainte de ora 14:00.

WTA Roma: Simona Halep vs Jasmine Paolini (in jurul orei 13:30)

Simona Halep revine miercuri pe teren, la o luna dupa ce a castigat turneul de la Praga primul si singurul la care a participat dupa pauza cauzata de pandemia de coronavirus). Principala favorita a competitiei de la Roma o va intalni in turul al doilea pe Jasmine Paolini Italia, 99 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 13:30.

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, en fanfare in optimi

Perechea Simona HalepMonica Niculescu a defilat spre optimile turneului de la Roma, cele doua trecand in doar 46 de minute de dublul Elina SvitolinaDayana Yastremska.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, campioana en titre, s-a calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Favoritele nu au avut probleme, miercuri, la Roma. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2, detinatoarea trofeului) si Elina Svitolina 4) au obtinut calificarea in optimi. Cele mai importante nume care au parasit competitia sunt Belinda Bencic 6) si Venus Williams invinsa in primul tur de Victoria Azarenka).

WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in optimi (6-3, 6-4 vs Jasmine Paolini)

Chiar daca jocul sau nu a fost la cel mai inalt nivel, Simona Halep principala favorita a turneului de la Roma) s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini 99 WTA). Ambele jucatoare au avut probleme in gasirea ritmului, insa Simona si-a demonstrat experienta in momentele mai importante, a profitat si de erorile jucatoarei din Italia a facut 7 duble greseli si a castigat doar 4 din 22 de puncte jucate cu serviciul secund) si s-a impus cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

WTA Roma: Begu, Halep, Niculescu si Olaru joaca marti - Programul sportivelor noastre

Irina Begu 77 WTA) va fi singura reprezentanta a Romaniei care va juca la simplu in cursul zilei de marti la turneul Premier 5 de la Roma. in scena vor mai intra Simona Halep, Monica Niculescu si Raluca Olaru, dar la dublu.

Simona Halep ajunge in sferturi la Roma a cincea oara in cariera

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri, intre primele opt jucatoare la turneul WTA Premier 5 din capitala Italiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )