Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mandrake, una dintre cele mai complexe operatiuni de spionaj pe Android, a ramas nedectat timp de patru ani in Google Play

Adevărul Adevărul,
Mandrake, una dintre cele mai complexe operatiuni de spionaj pe Android, a ramas nedectat timp de patru ani in Google Play

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au identificat o noua amenintare informatica, denumita Mandrake, care infecteaza dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona si de a le goli conturile bancare. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai complexe operatiuni de spionaj pe Android: Un malware, nedetectat timp de 4 ani, poate goli conturile bancare

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au identificat o noua amenintare informatica, denumita Mandrake, care infecteaza dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona si de a le goli conturile bancare.

Una dintre cele mai prestigioase universitati din lume isi va desfasura cursurile online anul urmator

Universitatea Cambridge din Marea Britanie isi va desfasura cursurile online pe intreaga durata a urmatorului an academic, in contextul pandemiei de coronavirus.

Directorul ANM: Vara 2020 ar putea fi una dintre cele mai calde veri din ultimii ani

Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat, marti, la Sinteza zilei, ce s-ar putea intampla cu vremea vara aceasta in Romania, in conditiile in care specialistii europeni si americani vorbesc de noi recorduri de temperaturi maxime in zone in care acest lucru era o raritate in alti ani.

Editiadedimineata.ro: Nonconformistul Alexandru Slatineanu, bacteriologul care a facut unul dintre cele mai moderne laboratoare din Europa

In momentele de destindere vizita muzee, anticariate, se plimba pe cheiurile Senei cu dese opriri la exponatele buchinistilor, care completau atat de impresionant panorama orasului. Cumpara, ca un adevarat cunoscator, carti rare, gravuri, litografii, picturi. Privindu-i tinuta falnica si barba bogata, un prieten de la Paris il numea barbarul cel mai civilizat, scrie Dumitru Buiuc despre Alexandru Slatineanu, in prezentarea din impresionanta lucrare Ctitorii prestigiului, aparuta in 2004 si dedicata celor 125 de ani de invatamant medical superior la Iasi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La Bar

Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut. Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica: Tocmai am terminat un.

Cum arata si cu ce se ocupa acum una din celebrele ispite de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins in Italia (FOTO)

A fost una dintre cele mai sexy ispite masculine din Thailanda si a avut relatii cu doua femei: Mirela Banias si Teodora Mocanu. Da, asti ghicit este vorba chiar de Mircea! Teleormaneanul Mircea Moldovan nu.

FOTO VIDEO Un ciclon mai devastator decat noul coronavirus: cel putin 84 de morti si pagube uriase in sudul Asiei dupa trecerea furtunii Amphan

Ciclonul Amphan, una dintre cele mai severe furtuni care a lovit sudul Asiei in ultimii ani, a provocat moartea a cel putin 84 persoane si pagube uriase. Autoritatile din India si cele din Bangladesh au pus la adapost peste 3 milioane de persoane.

Cele mai mari doua probleme cu 5G in Romania si niciuna nu-ti da tie viata peste cap

Inca o data, la un an distanta, autoritatea care poate da drumul la 5G a vorbit despre 5G. Si, deocamdata, n-avem decat vorbe. Asta e una dintre probleme. Atat in 2019, cat si, iata,.

Cazul fostului episcop de Husi: in dosarul celor doi prelati sunt trei victime minore. Una dintre ele, abuzata de ambii preoti

In dosarul preotilor Corneliu Onila si Sebastian Jitaru, cercetati de procurorii de la Curtea de Apel Iasi pentru agresiune sexuala, sunt trei victime minore, iar una dintre ele a fost abuzata de ambii preoti, potrivit referatului cu propunere de arestare, potrivit Mediafax. Fostul episcop de Husi a pledat nevinovat. BOR: Sfantul Sinod ar putea lua decizia irevocabila a caterisirii fostului episcop de Husi.

Podcast-ul comicului Joe Rogan, unul dintre cele mai urmarite din lume, disponibil pe Spotify

Podcast-ul comicului Joe Rogan va fi, din luna septembrie, disponibil pe Spotify, platforma cu care a semnat un contract de exclusivitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )