Libnet.ro
UNICEF

17:45

Podcast-ul comicului Joe Rogan, unul dintre cele mai urmarite din lume, disponibil pe Spotify

Adevărul Adevărul,
Podcast-ul comicului Joe Rogan, unul dintre cele mai urmarite din lume, disponibil pe Spotify

Podcast-ul comicului Joe Rogan va fi, din luna septembrie, disponibil pe Spotify, platforma cu care a semnat un contract de exclusivitate. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai prestigioase universitati din lume isi va desfasura cursurile online anul urmator

Universitatea Cambridge din Marea Britanie isi va desfasura cursurile online pe intreaga durata a urmatorului an academic, in contextul pandemiei de coronavirus.

Directorul ANM: Vara 2020 ar putea fi una dintre cele mai calde veri din ultimii ani

Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat, marti, la Sinteza zilei, ce s-ar putea intampla cu vremea vara aceasta in Romania, in conditiile in care specialistii europeni si americani vorbesc de noi recorduri de temperaturi maxime in zone in care acest lucru era o raritate in alti ani.

A muritMichel Piccoli, unul dintre cei mai prolifici actori francezi

Michel Piccoli, unul dintre cei mai prolifici actori francezi, cunoscut pentru filme ca Le mepris, Les choses de la vie si Habemus papam, a murit la varsta de 94 de ani, potrivit unui anunt facut luni de familia sa si citat de Le Figaro.

Adevarul despre unul dintre cei mai sangerosi tirani ai istoriei. Cum a fost defaimat de William Shakespeare

Multa vreme Richard al III-lea a fost considerat unul dintre cei mai sangerosi tirani ai istoriei. Regele englez era acuzat de multe atrocitati, printre altele si de uciderea nepotilor si a sotiei sale. Cercetarile istorice mai recente arata ca de fapt Richard al III-lea a fost o victima a defaimarii mediatice a vremii, la care a participat si scriitorul William Shakespeare.

Romanii si conexiunea la internet: ce s-a schimbat la abonamentele de la noi, cele mai importante statistici

Romanii continua sa se bucure de unele dintre cele mai rapide conexiuni la internet din lume, iar acestea nu reprezinta exceptii, ci s-au transformat in reguli. Cel mai recent raport al ANCOM.

Una dintre cele mai vechi imagini ale Timisoarei. Gravura a fost editata in 1665

In colectia Muzeului National al Banatului se afla si gravura realizata de Hans Johann Sibmacher, care prezinta Timisoara in anii 1600.

MET Gala, anulata oficial! Cele mai WOW aparitii de pana acum!

In contextul Pandemiei de COVID-19, Metropolitan Museum of Art a hotarat anularea editiei din acest an a mult asteptatei MET Gala. Iata cele mai WOW aparitii de pana acum! .

Meseje de Sfintii Constantin si Elena. Cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri pentru cei dragi

Meseje de Sfintii Constantin si Elena. Iata cele mai frumoase mesaje pe care le puteti trimite pe 21 mai persoanelor dragi si apropiatilor.

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

STUDIU TRANSUNION PENTRU CRIZA ACTUALA: Industria telecom, retail-ul si serviciile financiare, cele mai afectate de fraude online

Tarile cu cel mai mare procent de tranzactii suspectate ca sunt frauduloase sunt: Yemen, Siria si Kazahstan Industria telecomunicatiilor, sectorul retail si serviciile financiare sunt cele mai afectate de fraude online in perioada pandemiei de Covid-19 coronavirus), potrivit unui studiu realizat de TransUnion, agentie americana de raportare a creditelor pentru consumatori.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )