Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, surpriza de proportii contra cosmarului Williams

Playtech Playtech,
Simona Halep, surpriza de proportii contra cosmarului Williams

Simona Halep siSerena Williams au avut primul meci din 2019 pe arena Rod Laver. Meciul din optimile de finala de la Australian Open a venit cu o surpriza imensa pentru Halep. in meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost castigat de Williams cu scorul de 6-1. Al doilea a fost castigat de [] . continuă pe Playtech

Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Venus Williams: A fost cea mai buna tactica!

Simona Halep a trecut de Venus Williams in turul al treilea de la Australian Open, dupa un meci in care nu a avut nicio problema majora.

Simona Halep o invinge pe Venus Williams si are intalnire cu Serena in optimi

Ca o adevarata lidera mondiala Simona Halep a obtinut o victorie concludenta, sambata, in fata fostului numar unu mondial Venus Williams in turul 3 la Australian Open, cu 6-2, 6-3.

Simona Halep a dezvaluit cum va aborda meciul cu Serena Williams: Nu sunt intimidata de ea!

Simona Halep o va intalni in optimile de finala de la Australian Open pe Serena Williams, partida urmand a se juca luni.

Simona Halep joaca impotriva lui Venus Williams, sambata, la Australian Open. De la ce ora are loc meciul

Meciul din Simona Halep, locul I WTA, si Venus Williams, locul 36 WTA, se va disputa, sambata, nu inainte de ora 10. 00, in turul al treilea al Australian Open.

Simona Halep, despre partida cu Serena Williams: E o mare provocare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie sa dau totul

Dupa ce a eliminat-o pe Venus Williams, Simona Halep va da in optimile de la Australian Open peste sora acesteia, Serena Williams, invingatoare de sapte ori la Melbourne. Liderul mondial a precizat ca duelul cu Serena va fi o mare provocare, dar va da totul pentru victorie. E o mare provocare in runda urmatoare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie sa dau totul si sa ma bucur de moment, joc totusi contra Serenei, a spus numarul 1 WTA.

LIVETEXT Finala din optimi: Simona Halep - Serena Williams

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

LIVETEXT Finala din optimile Australian Open. Simona Halep - Serena Williams: 0-1 / Primul set a durat 20 de minute

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc, de la ora 10. 00, in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

LIVETEXT Finala din optimile Australian Open. Simona Halep - Serena Williams: 1-1 / Avem set decisiv!

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc, de la ora 10. 00, in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

Australian Open: Partida Simona Halep vs Serena Williams va avea loc luni, dupa ora 10:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) fiind prima din sesiunea de seara de pe Rod Laver Arena. A zecea confruntare dintre cele doua jucatoare va incepe dupa ora 10:00 ora Romaniei) si va conta pentru calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului. Meciul va putea fi urmarit in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep A CASTIGAT in fata lui Venus Williams, in a treia runda de la Australian Open. Ce a declarat dupa meci

Simona Halep, numarul 1 mondial, a trecut si de a treia runda de la Australian Open dupa ce a trecut de jucatoarea americana, Venus Williams, numarul 37 mondial, se arata pe pagina oficiala a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )