Libnet.ro
UNICEF

21:15

Super 4 au ajuns in finala X Factor. Cine sunt italienii care l-au innebunit pe Florin Ristei

Playtech Playtech,
Super 4 au ajuns in finala X Factor. Cine sunt italienii care l-au innebunit pe Florin Ristei

Finala X Factor Romania 2020, sezonul 9 se apropie, iar concurentii sunt pregatiti sa dea tot ce e mai bun ca sa obtina marele premiu. Dar cine sunt baietii de la Super 4, trupa juratului Florin Ristei, si cum s-a format grupul. Super 4 au ajuns in finala X Factor Marea finala X Factor are . continuă pe Playtech

Ei sunt concurentii care merg in finala Chefi la Cutite. Marele invins la serii este Cristi Boca, cutitul de aur al lui Chef Scarlatescu

In editia de marti, concurentii de la Chefi la Cutite s-au duelat pentru un loc in finala ashow-ului culinar. in urma celor trei probe, numele care s-au calificat pentru marea finala sunt Ionut Belei, Roxana.

Cine sunt favoritii PNL, USR-PLUS si UDMR pentru portofoliile de ministri din viitorul Guvern

PNL, USR-PLUS si UDMR au impartit, vineri, dupa 10 ore de negocieri, portofoliile din viitorul Guvern si urmeaza sa nominalizeze si oamenii. in urmatoarele zile fiecare formatiune politica va discuta separat pentru a face propunerile cu care vor merge la presedintele Klaus Iohannis. Pana in prezent se stie oficial numele premierului propus - Florin Citu iar neoficial, Dan Barna si Kelemen Hunor ar putea fi cei doi vicepremieri.

Cine sunt parlamentarii care vor reprezenta judetul Tulcea in Senat si Camera Deputatilor

Dupa numararea tuturor voturile la alegerile parlamentare care au avut loc la 6 decembrie 2020, judetul Tulcea are doi senatori si patru deputati, conform news. ro.

Horoscop zilnic - miercuri, 16 decembrie 2020. Acestia sunt nativii care vor primi o surpriza in bani

Ziua de miercuri, 16 decembrie aduce o serie de schimbari in viata nativilor Capricorn. Persoanele singure si-ar putea gasit jumptatea, mai ales daca sunt deschisi la comunicare si dialog. Nativii Berbec se vor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )